Tgrt Haber
15 May 2022 07:24 - Güncelleme : 15 May 2022 07:33

Kritik maç öncesi 5 eksik! Fenerbahçe Devler Ligi bileti için sahada

Fenerbahçe, Karagümrük’ü yenerse ikinciliği garanti altına alacak. Sarı lacivertliler, Kadıköy’de üç puanı aldığı takdirde takipçisi Konyaspor'un durumuna bakmadan Şampiyonlar Ligi ön eleme biletini cebine koyacak.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Kritik maç öncesi 5 eksik! Fenerbahçe Devler Ligi bileti için sahada
fenerbahçe,süper lig,şampiyonlar ligi

Kötü başladığı sezonu "teselli" olarak Şampiyonlar Ligi vizesi alarak bitirmek istiyor Fenerbahçe. Rakip ise yıllarını sarı lacivertli kulübe veren Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük. Takipçisi Konyaspor'un 5 puan önünde bulunan Kanarya galip geldiği takdirde, diğer maça bakmadan bitime bir hafta kala ligi ikinci bitirmeyi garantileyecek. Ki bu da Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme hakkı anlamına gelecek. Ve maç sarı lacivertlilerin sahasında oynanacak. Bir anlamda evdeki sezon finali.

BEŞ EKSİK VAR

Ligde üst üste oynadığı son 12 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetimindeki serisini de devam ettirmek amacında. Kanarya'da kritik maç öncesinde beş eksik bulunuyor. Cezalı Mert Hakan’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Pelkas, Kim MinJae, Crespo ve Arda zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayıp, İsmail Kartal'dan forma isteyen Szalai'nin durumuna ise maç saatinde belli olacak.

SINIRDA ÜÇ İSİM VAR

Karagümrük maçının hazırlıklarını dün yaptığı son idmanla tamamlayan Fenerbahçe'de sarı kart ceza sınırında 3 oyuncu yer alıyor. Luiz Gustavo, Osayi Samuel ve Filip Novak kart görmeleri durumunda son haftasındaki Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...