Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 12:58

Fenerbahçe sağ bekini buldu! Gökhan Gönül'ün yerine Aleix Vidal... Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Vitor Pereira'nın istekleri doğrultusunda hamleler yapan sarı-lacivertliler, takımdan ayrılan Gökhan Gönül'ün yerine transfer yapmak için düğmeye bastı. Portekiz basını, Fenerbahçe'nin Sevilla'dan ayrılan Aleix Vidal ile ilgilendiğini duyurdu.

Fenerbahçe sağ bekini buldu! Gökhan Gönül'ün yerine Aleix Vidal... Son dakika transfer haberleri
Aleix Vidal,Fenerbahçe

Gökhan Gönül ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de sağ beke Aleix Vidal gündeme geldi. Portekiz'in Record gazetesinde yer alan haberde, Benfica'nın da kadrosuna katmayı düşündüğü İspanyol oyuncu ile sarı-lacivertli kulübün de temas kurduğu belirtildi.

Gazete, kadrosunda beş sağ bek oyuncusu bulunan Benfica'nın bu isimlerden 2-3'ü ile yollarını ayırmaması halinde Vidal'e teklif yapmasının zor göründüğünü vurgularken, Fenerbahçe'nin ilgisinin daha ciddi olduğu ileri sürüldü. 2015-18 arası Barcelona'da forma giyen 31 yaşındaki yıldız, kanatta da görev yapabiliyor.

Kontratının bittiği Sevilla'da geçen sezon 19 maça çıkan Vidal, bir asist yapmıştı. Monaco'nun satış listesine koyduğu sol açık Keita Balde'yi de menajerler, Fenerbahçe'ye önerdi. Kariyerinde Almeria, Sevilla, Barcelona, Deportivo, P. Komotini ve G. Tarragona takımlarında forma giyen Vidal, 308 maçta 33 gol attı, 45 asist gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...