Tgrt Haber
02 Haziran 2022 08:15 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 08:56

Fenerbahçe sağ bekini İngiltere'de buldu: Cyrus Christie

Fenerbahçe transfer haberleri: Alternatifli ve kaliteli bir kadro oluşturmak isteyen Fenerabahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Nazım Sangare'nin geçirdiği ağır sakatlık sonrası dönüşünün ne zaman ve nasıl olacağı belirsizliğini koruyor. Bu nedenle sağ bek arayışlarına girişen Kanarya, aradığı ismi İngiltere'de buldu. Kulübüyle olan sözleşmesi sona eren Cyrus Christie'ye sarı-lacivertliler kanca attı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe sağ bekini İngiltere'de buldu: Cyrus Christie
Fenerbahçe,Cyrus Christie

Uzun uğraşalr sonucunda teknik direktörlüğe dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe transferde gaza bastı.

Bir süredir sarı-lacivertlileri izleyen deneyimli hoca, yönetime kapsamlı bir rapor sundu. Eksik bölgeleri belirleyen Jesus, yönetimden transferleri mümkün olan en kısa sürede bitirilmesini talep etti. Portekizli hoca, transferi erken bitirip hazır bir kadroyla sezona giriş yapmayı amaçlıyor.

Çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe'de rotasyonu bol ve güçlü bir kadro kurulması hedefleniyor...

CYRUS CHRISTIE LİSTEYE GİRDİ

Çapraz bağları kopan ve ameliyat olan Nazım Sangare'nin ne şekilde döneceği belirsizliğini koruyor. Osayi Samuel'e alternatif bir isim arayan yönetim, rotasını İngiltere'ye çevirdi. Bu amaç doğrultusunda girişimlerini sürdüren sarı-lacivertlilerde sağ bek mevkisi için gündeme sürpriz bir isim geldi.

İngiliz kaynaklar, Fulham ile sözleşmesi biten Cyrus Christie için Swansea ile birlikte Fenerbahçe'nin de bir seçenek olduğunu yazdı. İrlandalı futbolcunun bonservisini eline alacak olması, transferde fırsat olarak görülüyor.

29 yaşındaki sağ bek Championship'te bu sezon kiralık oynadığı Swansea formasıyla 22 maçta 3 gol+5 asistlik performans sergiledi.

İNGİLTERE DIŞINA ÇIKMADI!

Şimdiye kadar birçok İngiliz kulübünde forma giyen Christie, kariyerinde Ada'dan çıkmadı. 2010 yılında Coventry City ile kariyerine başlayan Cyrus Christie, Derby, Middlesbrough, Fulham ve Not. Forest gibi takımlarda oynadı.

29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 1.2 milyon Euro civarında...

İrlanda Milli Takımı'nda 29 maçta boy gösteren Christie, 2 gollük katkı verdi.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...