Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2021 06:56

Fenerbahçe, Sivasspor karşısına da farklı bir on birle çıkacak

Bu sezon sakatlıklar sebebiyle her maçta farklı kadrolarla mücadele eden sarı lacivertliler yine aynı dertten muzdarip. Ancak eksiklere rağmen Pereira takımına güveniyor

Fenerbahçe, Sivasspor karşısına da farklı bir on birle çıkacak
fenerbahçe,,berisha,,sivasspor,,süper lig,,maç,,futbol,

Ligde ve Avrupa’da oynadığı toplam 5 maçta 5 galibiyetle sezona giren Fenerbahçe, Sivas karşısında da seriyi sürdürmek istiyor. Zorlu mücadele öncesi üst üste gelen olumsuzluklar can sıksa da, teknik direktör Vitor Pereira takımına güveniyor.

İKİ İSİM BELİRSİZ

Tedavisi devam eden Serdar Dursun’un yanı sıra, Nazım, Zajc ve Novak da bu hafta forma giyemeyecek. Ferdi ve Sosa’nın durumları da maç saatinde netlik kazanacak.

KAZANMAYA ODAKLI

Fenerbahçe’nin en önemli eksiği ise 3 maçta 5 golle oynayan Enner Valencia. Ekvadorlu yıldız da millî mesai sebebiyle Sivasspor maçına yetişemeyecek. Bu sezon her maça farklı kadrolarla çıkan sarı lacivertliler bir kez daha rotasyon yaşayacak. Buna rağmen, “Sahaya on bir kişi çıkacağız ve kazanmak için savaşacağız” diyen Vitor Pereira, Kadıköy’de taraftarlarına yeni bir galibiyet hediye edeceklerine inanıyor.

BERISHA SAHNE ALIYOR

Savunmada değişiklik düşünmeyen Pereira, Gustavo’nun yanına Mert Hakan’ı hazırlıyor. Sol için Rossi göreve hazır. Millî maç sebebiyle yetişemeyecek olan Valencia’nın yerine ise yeni transfer Berisha forma giyecek.

ZANKA PREMIER LİG'E GİTTİ

Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi feshedilen Mathias Zanka, Premier Lig ekibi Brentford'a imza attı. Danimarkalı stoperin Fener'deki kazancı yaklaşık 1,9 milyon euroydu. Yönetim, oyuncu ile alacaklarının daha altında bir tutara anlaşma sağlayıp yolları ayırmıştı.

KOÇ SÖZÜNÜ TUTTU: GÜMÜŞ EVDE KALDI!

Başkan Ali Koç, 2 milyon avroluk bonservis teklifine karşı kendisiyle inatlaşan Sinan Gümüş’ün takımdan ayrılmasına izin vermedi. Kadro dışı bırakılan Sinan artık Dereağzı’nda idman yapacak. En ufak bir hatasında da para cezası ödeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...