Tgrt Haber
27 Haziran 2022 17:00 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 17:05

Fenerbahçe’den Süper Lig’den iki Türk futbolcu için teklif

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı’yı da transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertlilerin Antalyaspor’da forma giyen futbolcular için teklifi belli oldu.

Doğukan Sinik
fenerbahçe transfer,doğukan sinik,bünyamin balcı
Doğukan Sinik

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sağ bek ve sol kanat için arayışta olan Sarı Lacivertli ekip Antalyaspor’da top koşturan Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı’yı gündemine aldı. Yönetim, Portekizli teknik adam Jorge Jesus’un da onay verdiği iki isim için de transfer çalışmalarına başladı.

BONSERVİS VE OYUNCU 

Yeni Şafak’ın haberine göre, Fenerbahçe Antalyaspor’a iki futbolcunun transferini bonservis bedeli ve oyuncu takasıyla bitirecek. Doğukan ve Bünyamin için 5 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ifade edilen Fenerbahçe’nin bazı futbolcuları da takas olarak önerdiği ifade ediliyor.

Fenerbahçe’den Süper Lig’den iki Türk futbolcu için teklifBünyamin Balcı

Sol kanat oyuncusu Doğukan ve sağ bek Bünyamin, geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da sergiledikleri futbollar göz doldurarak milli takıma kadar yükseldi. Bu sezon 36 maça çıkan Bünyamin Balcı, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 4 asistlik performans sergilerken Doğukan Sinik ise 32 maçta 3 gol ve 7 asistle oynadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...