Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 09:56 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 10:17

Fenerbahçe, Tiago Çukur'u kadrosuna kattı!

Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe, Watford forması giyen 19 yaşındaki milli futbolcu Tiago Çukur'u kadrosuna katıyor...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe, Tiago Çukur'u kadrosuna kattı!
Fenerbahçe,transfer,Tiago Çukur

Fenerbahçe, forvet bölgesine ilk takviyesini yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Watford'un 23 yaş altı takımında forma giyen Tiago Çukur transferinde sona geldi.

19 yaşındaki santrforun bonservisi konusunda İngiliz ekibiyle anlaşmaya varan Fenerbahçe, oyuncu tarafıyla da büyük ölçüde anlaşma sağladı. Yağız Sabuncuoğlu'na göre İngiliz kulübüne 250 bin Euro bonservis ödenecek.

Fenerbahçe ile Watford arasındaki anlaşmada başarı bonusu ve sonraki satıştan pay da var... Sarı-lacivertliler, genç futbolcuyla da her konuda anlaşmış durumda...

Transferin birkaç gün içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor...

Fenerbahçe, Tiago Çukur'u kadrosuna kattı!

TİAGO ÇUKUR KİMDİR?

Kasım 2002 Amsterdam doğumlu olan Thiago Çukur, U17 ve U21 kategorilerinde milli formayı giymişti. 1.96 boyundaki Tiago Çukur, Feyenoord ve AZ Alkmaar alt yaş takımlarında da forma giydi ve ocak 2021'de Watford'a transfer oldu.

Tiago Çukur, Stefan Kuntz tarafından A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi maçlarının kadrosuna davet edilmişti. Genç futbolcu İzmir'de 2-0 kazandığımız Litvanya maçının son 6 dakikasında forma giymişti.

Milli futbolcu geçen sezon İngiltere alt liglerinde top koşturdu ve Doncaster Rovers formasıyla 21 maça çıktı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...