Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2022 11:05 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 11:12

Valencia'nın inadını kıramayan Fenerbahçe'nin Gomez planı: Krizi fırsata çevir, ucuza kapat

İspanyol devinin Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez’le el sıkışan Fenerbahçe, bonserviste orta yolu bulmaya çalışıyor. Sarı-Lacivertlilerin teklifi ile Valencia’nın istediği rakam arasında uçurum var ama transferin son günlerini fırsata çevirmek isteyen Fenerbahçe umutlu.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Valencia'nın inadını kıramayan Fenerbahçe'nin Gomez planı: Krizi fırsata çevir, ucuza kapat
fenerbahçe,maxi gomez,transfer

Fenerbahçe golcü arayışına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Valencia’nın gözden çıkardığı Luiz Suarez’in veliahtı olarak gösterilen Uruguaylı Maxi Gomez’le prensipte anlaştı. 26 yaşındaki yıldızla el sıkışan Fenerbahçe, Valencia’nın bonservis inadını ise kıramadı. İspanyol devine ilk olarak 5 milyon Euro teklif eden Sarı-Lacivertli takım, bu rakamı bonuslarla birlikte 8 milyon Euro’ya kadar yükseltti. Fakat yine de arada uçurum var. Çünkü yaz başında 15 milyon Euro altında bir rakamı düşünmeyen Valencia, şimdilerde 12 milyona düşse de arada hâlâ büyük bir fark var.

ANLAŞMA UZAK DEĞİL

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Maxi Gomez’le anlaşması ve transferdeki en ısrarcı kulüp olması Fenerbahçe’nin avantajı. Ancak Valencia’nın da inadı kırılacak gibi değil. Beklenti kulüplerin ortada buluşması yönünde. Yani Fenerbahçe’nin rakamı 10 milyon Euro'ya çıkarabilirse transfer bitecek. Ama transferin son günlerinde fiyatın düşmesini bekleyen yönetim, krizi fırsata çevirerek Gomez’i daha ucuza kapatmanın peşinde. Bu arada başta Sörloth olmak üzere alternatif isimlerle de temaslar devam ediyor.        

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...