Tgrt Haber
06 Eylül 2021 07:07

Fenerbahçe transfer haberi: Mert Müldür heyecanı

Transferi millî takımın genç yıldızıyla kapatmayı hedefleyen Fenerbahçe, Sassuolo’da top koşturan Mert Müldür’ün peşine düştü.

Fenerbahçe transfer haberi: Mert Müldür heyecanı
mert müldür,,fenerbahçe,,transfer,,süper lig,

Fenerbahçe, transferi millî takımın genç yıldızıyla kapatmayı hedefliyor. Bu sezon takıma önemli dokunuşlar yapan ve son olarak Portekiz’den Miguel Crespo hamlesiyle dikkat çeken sarı lacivertliler, Sassuolo’da top koşturan Mert Müldür’ün peşine düştü.

OPERASYON SÜRÜYOR

Transferde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe, son bir nokta atışı için girişimlerini hızlandırdı. Geçen sezon kadrosunda bulunan oyunculardan 19’uyla yollarını ayıran, Caner ve Murat Sağlam’a kulüp arayan, Sinan Gümüş’ü ise kadro dışı bırakan sarı lacivertliler, 7 yeni isimle anlaştı. Ancak bu oyunculardan Steven Caulker, Vitor Pereira’nın oyun planına uymadığı için satış listesine konuldu.

Son olarak Portekiz’den Miguel Crespo’yla anlaştı. 24 yaşındaki Portekizli orta saha sağlık kontrolü için İstanbul’a gelirken, bir flaş gelişme daha yaşandı.

ARANAN ADAM

Seri transferlerle yabancı kontenjanını dolduran Fenerbahçe, Vitor Pereira’nın istediği savunma takviyesi için yerli bir isme yöneldi. Sarı lacivertlilerin, millî takımda da forma giyen 22 yaşındaki Mert Müldür için Sassuolo’nun kapısını çaldığı belirtildi. Avusturya doğumlu Mert’i, Trabzonspor da istiyor. Oyuncunun menajeri Max Hagmayr, Türkiye’nin planlarında yer almadığını söylese de Fenerbahçe, Mert’i kiralamak için çabalıyor. Mevkii sağ bek olan Mert Müldür’ün, sağ kanat, stoper ve sol bekte görev yapabilmesi, Türk pasaportuna sahip olması Fenerbahçe için cazibesini artırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...