Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2022 23:05 - Güncelleme : 15 Temmuz 2022 00:09

Fenerbahçe transfer için anlaştı! İşte Kim Min-Jae'nin yeni takımı...

Fenerbahçe'ye geçen sezon transfer olan ve bir sezon içinde gösterdiği başarılı performansla pek çok kulübün radarına giren Güney Koreli savunmacı Kim Min-Jae Fransa'ya transfer oluyor. Sarı lacivertli ekip, Fransız kulübü Rennes ile transfer konusunda anlaşmaya vardı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
Fenerbahçe transfer için anlaştı! İşte Kim Min-Jae'nin yeni takımı...
Fenerbahçe,transfer,Kim Min Jae

Geçen sezon başında Çin'den Fenerbahçe'ye transfer olan Güney Koreli savunmacı sergilediği performansla kısa sürede Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Birçok Avrupa kulübünün radarında olan Kim Min-jae, yeni sezonda Fransa Ligue 1'de forma giyecek.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Fransız ekibi Rennes, Kim Min-jae için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Bir süredir oyuncuyla ilgilenen Rennes, sarı-lacivertli kulüple finansal şartlarda mutabakata vardı. Bu gelişmenin ardından oyuncunun sağlık kontrolleri ve imza için Fransa'ya gitmesi bekleniyor.

BONSERVİSTE BÜYÜK KÂR

Rennes'e transferi an meselesi olan Kim Min-jae'in bonservis bedeli belli oldu. Rennes, oyuncunun kontratındaki serbest kalma bedelini devreye soktu. Fransız ekibi bu transfer için Fenerbahçe'ye 18 milyon euro ödeyecek.

Sarı lacivertliler ise Kim'i 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Kaynak: TGRT Haber / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...