Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2022 02:00 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 05:36

Emre Mor resmen Fenerbahçe'de! İşte bonservis bedeli...

Yeni sezonda teknik direktörlüğü dünya ünlü teknik adam Jorge Jesus'a emanet eden ve mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transferde bombaları bir bir patlatmaya devam ediyor. Sarı lacivertliler Bruma'dan sonra bir başka eski Galatasaraylı Emre Mor'u da renklerine bağladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada Fatih Karagümrük kulübü ve oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandığını duyuruldu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
Emre Mor resmen Fenerbahçe'de! İşte bonservis bedeli...
Emre Mor,Fenerbahçe,transfer

Fenerbahçe Kulübü, Lincoln ve Bruma'dan sonra kadrosuna bir kanat oyuncusunu daha dahil etti. Sarı lacivertliler, Fatih Karagümrüklü oyuncu Emre Mor'un transferi için prensipte anlaşıldığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ve oyuncunun kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır" denildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1541917523356024835

İŞTE BONSERVİS BEDELİ

Edinilen bilgilere göre; başkanlar düzeyinde gerçekleşen pazarlıklar sonucu Fenerbahçe 2 milyon Euro ve sonraki satıştan pay karşılığında Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı.

GEÇEN SEZON 6 GOL, 4 ASİSTLİK KATKI

Daha önce Galatasaray forması da giyen 24 yaşındaki futbolcu, o dönemde bekleneni verememişti. Emre, Avrupa'da da beklentilerin gerisinde kaldıktan sonra Fatih Karagümrük ona şans verdi.

Süper Lig'de geride kalan sezon 26 maça çıkan Emre Mor, 5 gol 3 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 3 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız 1 gol 1 de asist yapmayı başardı. Emre Mor Fatih Karagümrük'te toplam 29 maça çıktı.

Kaynak: TGRT Haber / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...