Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ocak 2023 18:00 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 19:16

Fenerbahçe transferde hız kesmedi: Emre Demir imza için İstanbul’da!

Son dakika haberi: Fenerbahçe’nin Barcelona’dan renklerine bağladığı genç futbolcu Emre Demir İstanbul’a geldi. Kulübüyle sözleşme feshi konusunda anlaşmaya varan genç futbolcu ile 4,5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe transferde hız kesmedi: Emre Demir imza için İstanbul’da!
fenerbahçe,emre demir,transfer,barcelona

Fenerbahçe ara transfer döneminde takımına takviye yapmayı sürdürüyor. Sarı lacivertliler Adana Demirspor’dan Samet Akaydin transferinin ardından Jorge Jesus’un ısrarla istediği Parma’da forma giyen sol bek Jayden Oosterwolde transferinde de mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler bu iki transferin ardından Barcelona'dan Emre Demir'i de kadrosuna kattı.

BONSERVİS YOK

Kayserispor'dan 2 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olan ve Barcelona B'de antrenmanlara çıkan Emre Demir, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'e geri döndü.

Barcelona ile sözleşme fesih görüşmelerinde anlaşma sağlayan 19 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'ye bedelsiz gelecek. İstanbul'a gelen Emre Demir, sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertli kulüple 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Emre Demir havalimanındaki ilk açıklamasında, "Çok büyük takımdan Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...