Tgrt Haber
02 Ocak 2021 14:27

Fenerbahçe Transferde Simon Kjaer'e Kancayı Taktı

Fenerbahçe, İtalya Serie A takımı Milan'da forma giyen eski futbolcusu Simon Kjaer'i transfer etmek istiyor. Kulübün sportif direktörü Emre Belözoğlu, Danimarkalı stoper ile yapmış olduğu görüntülü görüşmede sözleşmesi 2022 yılında sona erecek olan 31 yaşındaki stoperi bonservisi ile birlikte transfer etmek isterken Kjaer de eski kulübüne dönmeye istekli olduğu söylendi...

Fenerbahçe Transferde Simon Kjaer'e Kancayı Taktı
Simon Kjaer,,Fenerbahçe yeni transferi Fenerbahçe Kjaer,,Sarı lacivertli takım,,SİMON KJAER Kariyeri,,Fenerbahçe, ara transfer dönemi,

Savunmada büyük sıkıntılar çeken ve bireysel hatalardan dolayı canı yanan Fenerbahçe, ara transfer döneminde stoper arayışlarında İtalya Serie A takımı Milan'da oynayan eski oyuncusu Simon Kjaer'i transfer etmek istiyor. Lemos ve Tisserand'ın ortaya koymuş olduğu performansı beğenmeyen Fenerbahçe yöneticileri, stoper bölgesine önemli bir ismi getirmek için nihayet düğmeye bastı.

Fenerbahçe spor kulübünün Sportif Direktörü olan Belözoğlu yaptığı açıklamada, "Duruma göre hoca ile görüşüp transfer yapabiliriz. Transfer limitleri kulüplere bildirildi. Şu an transfer limitlerinde artıdayız. Ufak bir hareket alanımız var. Başkan ben ve Erol hoca oturup yol haritamızı belirleyeceğiz." demişti.

Fenerbahçe Transferde Simon Kjaer'e Kancayı Taktı

Çalışmalarını hızlandıran Emre Belözoğlu, şu an İtalya'nın Milan takımınd aforma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Simon Kjaer'le yapmış olduğu görüntülü konuşmanın iyi geçtiğini ve Simon Kjaer'in de dönmeye istekli olduğunu söyledi. Eski Fenerli Kjaer İtalya'da bu sezon Milan formasıyla 17 maça çıktı.

Simon Kjaer'in Kariyeri

Simon Kjaer

  • Simon Kjaer ülkesinin AC Horsens takımında futbola başladı.
  • 2008 yılında Palermo'ya transfer olan Kjaer burada gösterdiği performansla Wolfsburg'a transfer oldu.
  • Kjaer daha sonrasında Atalanta ve Milan'da da kiralık olarak forma giydi.
  • Milan, Danimarkalı stoperin bonservisini 2020 yılının Eylül ayında aldı.
  • Bonservisi Milan'da bulunan Kjaer bu sezon takımıyla birlikte 17 maça çıktı.
  • Danimarkalı stoper Fenerbahçe formasıyla 88 resmi maçta forma giydi.
  • Oynadığı maçlarda 5 gol atan Kjaer 1 de asist yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...