Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 08:33 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 09:14

Haydi Fenerbahçe! Tur için sahaya çıkıyoruz (Muhtemel 11’ler belli oldu)

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolunda evinde kritik bir maça çıkıyor. Sarı lacivertliler 2.ön eleme rövanş mücadelesinde Dinamo Kiev’i Kadıköy’de ağırlayacak. Biletlerin tamamının satıldığı maç saat 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı İtalyan hakem Massimiliano Irrati yönetecek.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Haydi Fenerbahçe! Tur için sahaya çıkıyoruz (Muhtemel 11’ler belli oldu)
fenerbahçe,şampiyonlar ligi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2.eleme turu rövanş maçında bugün Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Yeni sezona Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde giren sarı-lacivertliler deplasmanda 0-0 berabere kaldığı rakibini yenerek adını bir üst tura yazdırmaya çalışacak.

YENEN TUR ATLAYACAK

Galip gelen takip adını bir üst tura çıkaracak mücadelede beraberlik halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması durumunda, penaltı atışlarıyla tur atlayan takım belirlenecek.

FENERBAHÇE’DE EKSİKLER CAN SIKIYOR

Fenerbahçe’de ilk maçta sahaya çıkan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle ikinci yarıda forma giyemeyen Serdar Aziz, Dinamo Kiev'e karşı mücadele edemeyecek. Güney Koreli stoper Kim Min-jae, transfer görüşmeleri sebebiyle Dinamo Kiev maçlarının kadrosuna yazılmamıştı. Bu bölgedeki alternatifsizlik teknik direktör Jorge Jesus'u sıkıntıya soktu. Fenerbahçe'de bu iki oyuncunun yokluğunda Marcel Tisserand ve Attila Szalai dışında asıl bölgesi stoper olan futbolcu bulunmuyor.

Muhtemel 11

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev karşısında muhtemel ilk 11'i şöyle:

Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Marcel Tisserand, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia.

Dinamo Kiev:

Bushchan, Kedziora, Popov, Zabarnyi, Dubinchak, Tsyhankov, Harmash, Shaparenko, Verbic, Buyalskyi, Besedin

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...