Tgrt Haber
08 Nisan 2022 18:37 - Güncelleme : 08 Nisan 2022 19:14

Fenerbahçe'de Enner Valencia sürprizi: Galatasaray derbisinde oynayacak mı?

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Ekvador basınında yer alan habere göre, bir süredir sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan sarı-lacivertlilerin golcü oyuncusu Enner Valencia'nın, Galatasaray derbisinde oynayabileceği ifade edildi.

Fenerbahçe'de Enner Valencia sürprizi: Galatasaray derbisinde oynayacak mı?

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı Ülker Stadyumu'nda konuk edece Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.
Sarı lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürürken, Enner Valencia ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyme şansı bulamayan Enner Valencia'nın, Galatasaray derbisinde forma giyebileceği ifade edildi.

DERBİYE ÖZEL HAZIRLANIYOR

Ekvador basınında yer alan haberde, Enner Valencia'nın Galatasaray derbisi için İstanbul'da özel bir fizyoterapist ile çalıştığı ve Galatasaray derbisinde kadroda olmasının muhtemel olduğu bilgisine yer verildi.

Enner Valencia bu sezon toplamda 27 müsabakada rol alırken, 10 gol 5 asist üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...