Tgrt Haber
17 Haziran 2022 15:09 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 15:54

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gerçeği ortaya çıktı: Ali Koç engel oldu!

Son dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe'de geçtiğimiz kanattan evrildiği sezon sol bekte gösterdiği performansla beğeni toplayan Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım'ın da kilit oyuncularından biri haline geldi. Yükselen grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, transferde Avrupa kulüplerini peşine taktı. Sarı-lacivertlilerin gelecek planlamasında önemli bir yer tutan 22 yaşındaki futbolcuyla ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gerçeği ortaya çıktı: Ali Koç engel oldu!
Fenerbahçe,Ferdi Kadıoğlu,Ali Koç

A Milli Futbol Takımının son dönemlerdeki en büyük kazançlarından biri olarak Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'deki performansıyla adından sıkça söz ettirdi.

Özellikle sol beke evrilmesinin ardından göz dolduran yıldız futbolcu, taraftarın sevgilisi konumuna geldi. Performansını sürekli yukarı taşımayı ve kendini geliştirmeyi başaran genç oyuncu transferin de gözdesi konumunda bulunuyor.

Fenerbahçe camiasının çok şeyler beklediği Ferdi Kadıoğlu için astronomik bir teklif gelmediği sürece satışa onayv verilmeyecek.

STEFAN KUNTZ'UN DA VAZGEÇİLMEZİ OLDU!

Stefan Kuntz'un vazgeçemediği isimlerin ilk sırasında Ferdi Kadıoğlu yer aldı. Milli Takım'ın Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 karşılaşmaya da ilk 11'de başlayan Kadıoğlu, gösterdiği performans ve istekle, teknik heyetten tam not aldı.

Milli formayla da Fenerbahçe'de oynadığı sol bek pozisyonunda görev alan 22 yaşındaki oyuncu, gelecekte Stefan Kuntz'un planlarında önemli bir yeri olacağının mesajını bu karşılaşmalarda verdi.

FERDİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI: ALİ KOÇ ENGEL OLDU!

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-lacivertlilerin gelecek planları arasında bulunan yıldız futbolcunun transferiyle ilgili flaş bir gerçek de ortaya çıktı. Ferdi Kadıoğlu'nun Çaykur Rizespor'a transferinin bizzat Ali Koç tarafından onaylanmadığı ortaya çıktı.

"BU OYUNCULAR BİZİM GELECEĞİMİZ"

Çaykur Rizespor'un eski sportif direktörü Yılmaz Bal, konuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Bal konuşmasında, "Biz, Vedat Muriqi'nin transferi için dönemin sportif direktörü Damien Comolli ve Ali Koç Başkan ile görüşmüştük. Takas formülü masadaydı. Biz, Rizespor olarak Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya ve Yasir Subaşı'yı istemiştik. O dönem sayın Ali Koç, 'Bu oyuncular bizim geleceğimiz. Kendilerinden ilerleyen dönemlerde çok şey bekliyoruz. Bu oyuncuları veremeyiz' dedi. Sonra önümüze başka bir liste sunuldu ve o listeden diğer oyunculara baktık, seçimler yaptık. Muriqi transferinin uzamasının sebebi de oydu" açıklamasını yaptı.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE YARIŞMIŞTI

Galatasaray ile Fenerbahçe, Çaykur Rizespor forması giyen Vedat Muriqi transferini bitirmek için kıyasıya bir mücadele vermişti. O dönem Rizespor, Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüşmüş, Kosovalı golcü sarı-lacivertlilere transfer olmuştu.

Fenerbahçe, Rizespor'a Muriqi transferi için 3.7 milyon Euro bonservis bedeli dışında Oğuz Kağan Güçtekin (kiralık), Burak Albayrak (bonservis), Tarık Çetin (bonservis), Mahsun Çapkan (bonservis), Barış Alıcı (kiralık) gibi isimleri göndermişti.

Rizespor, Muriqi'nin bir sonraki satışından (Fenerbahçe'den Lazio'ya gitmesi) yüzde 15 pay da almıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...