Tgrt Haber
06 Haziran 2022 07:43 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 09:07

Fenerbahçe'de hedef: Vincent Aboubakar

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sarı-lacivertlilerde Artem Dzyuba’nın adaylar arasında olduğu iddia edilen forvet transferine değinen Rus basını, “Fenerbahçe için öncelik Dzyuba değil, Aboubakar” dedi. Kamerunlu An-Nasrr’da son maçta oynamamıştı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe'de hedef: Vincent Aboubakar
Fenerbahçe,Vincent Aboubakar

Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus’a harika bir karşılama yapan ve imza töreni düzenleyen Fenerbahçe’de artık gözler  transfere çevrildi. Sarı-lacivertlilerin, savunma, orta saha ve en çok da hücuma yönelik takviye yapacağı belirtiliyor.

Forvet transferi için liste bir hayli kabarık... Bunların içinde Zenit’le sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Rus golcü Artem Dzyuba da var. Ancak Rus basınından Metaratings'in haberine göre, Fenerbahçe'nin asıl hedefi Dzyuba değil, iki defa Beşiktaş’a gelen ve Süper Lig’de attığı gollerle büyük bir iz bırakan Vincent Aboubakar…

YİNE SAKATLIĞINI BAHANE ETTİ!

Son olarak An-Nassr'ın El Ehli ile oynadığı maçta forma giymeyen Kamerunlu golcü için Suudi Arabistan basınında da birçok iddia gündeme geldi.

Kritik karşılaşma öncesinde kulübe yakın kaynaklar Aboubakar'ın sakatlığının geçtiğini ve oynamaya hazır olduğunu yazmıştı. Ancak Aboubakar'ın maç kadrosunda olmaması ve ardından da Kamerun Millî Takımı’na çağrılması birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. Aboubakar’ın başka bir takımla anlaştığı ve bu yüzden kadroya alınmadığı iddia edildi. Rus basını anlaşma sağladığı takımın Fenerbahçe olabileceğini öne sürdü.

Aboubakar daha önce Beşiktaş'ta da sözleşmesinin uzamaması için sakatlığını bahane göstererek ligin son maçlarında oynamayı reddetmiş ve neredeyse şampiyonluğun kaybedilmesine neden olmakla suçlanarak siyah-beyazlı taraftarlar ve yönetim tarafından istenmeyen adam ilan edilmişti.

8 GOL 4 ASİST

Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olan 30 yaşındaki futbolcu bu sezon Al Nassr formasıyla 22 maça çıkarken 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş kariyerinde 66 maça çıkan Vincent Aboubakar 35 gol ve 9 asistlik performansıyla dikkatleri çekmişti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...