Tgrt Haber
02 Haziran 2022 09:34 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 09:46

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un maliyeti belli oldu: Sponsorlar karşılayacak!

Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe ile olan sözleşmesine opsiyon koydurmadı. Tesisleri gezen ve bilgiler alan Jesus’un 7 milyon Euro'luk maliyetinin 3’ünü kulüp, 4 milyonunu ise sponsorlar karşılayacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un maliyeti belli oldu: Sponsorlar karşılayacak!
Jorge Jesus,Ali Koç,Fenerbahçe

Fenerbahçe’de uzun süredir yolu gözlenen Jorge Jesus İstanbul’a adım attı, KAP bildirimi gerçekleşti ve imzalar atıldı. Gece yarısı Ali Koç’un özel uçağıyla İstanbul’a inen ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalacağı otele helikopter ile giden Portekizli teknik için dün de yoğun geçti. Jorge Jesus ile bir yıllık mukavele yapıldı. Ünlü hocanın mukavelesine opsiyon maddesi koydurmadan “Önümüzü bir görelim” dediği öğrenildi.

Yardımcılarıyla birlikte yıllık maliyeti 7 milyon avro olan Jesus’un ücretinin 3 milyonluk kısmını kulüp, 4 milyonunu ise sponsorlar karşılayacak.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un maliyeti belli oldu: Sponsorlar karşılayacak!

TESİSLER ETKİLEDİ

Taraftarın statta imza töreni istediği Portekizli teknik adam dün attıktan sonra kulüp müzesini gezdi, kulüp tarihi hakkında kendisine bilgiler verildi. Jorge Jesus sonrasında Can Bartu Tesisleri’ne giderek, incelemelerde bulundu, tesisler hakkında kulüp çalışanlarından detaylı bilgi aldı.

Ali Koç’un ve milyonlarca taraftarın hayalindeki teknik adam olan Jesus’a, yeni sezon hazırlık kampının yapılacağı Topuk Yaylası Tesisleri hakkında da görüntüler eşliğinde sunum yapıldı. Portekizli hocanın tesisleşme anlamında kulübün yapısından etkilendiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un maliyeti belli oldu: Sponsorlar karşılayacak!

BONSERVİS GELİRİ ALLAHYAR'DAN

Ekonomik anlamda zor günler geçiren ve Jorge Jesus ile yüklü bir kontrata başlayacak Fenerbahçe’ye Allahyar’dan güzel haber geldi. Championship takımlarından Hull City kiraladığı sarı-lacivertli oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı. Kanarya Allahyar’dan 4 milyon avro bonservis geliri elde edecek, ayrıca bir sonraki satışından da Fenerbahçe yüzde 50 pay alacak.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...