Tgrt Haber
11 Ocak 2022 22:53

Fenerbahçe'de bomba iddia: Kim Min-Jae takımdan ayrılabilir!

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılışının üzerinden üç hafta geçmesine rağmen teknik direktör belirsizliği sürüyor. Sarı-lacivertli takımın başarılı stoperi Kim Min-Jae ile ilgili iddia gündeme bomba gibi düştü. Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Güney Koreli futbolcunun, kulüp içerisindeki belirsizlik nedeniyle takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de bomba iddia: Kim Min-Jae takımdan ayrılabilir!
​Fenerbahçe,Kim Min-Jae

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürürken takımın başarılı stoperi Kim Min-Jae ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Sezon başında sarı-lacivertli ekibe transfer olan Güney Koreli futbolcunun, kulüp içerisindeki belirsizlik nedeni ile takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Kim Min-Jae'nin geleceği için endişeli olduğunu söyleyen Koreli gazeteci Jason Hanshin Lee'nin aktardığı bilgilere göre henüz yeni teknik direktörü belli olmayan Fenerbahçe'de iç sorunlar çözülmezse 25 yaşındaki stoper, teklif gelmesi halinde takımdan ayrılabilir.

Jason Hanshin Lee, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'deki Kim Min-Jae için endişeliyim. Kulüp bir kargaşa içinde gibi görünüyor ve kariyerinde bir sonraki adımı atmasına yardımcı olacak bir antrenörü yok. Fenerbahçe iç sorunlarını çözemezse, teklif gelmesi halinde Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılması sürpriz olmaz."

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ali Koç, yeni teknik direktör ile anlaşılmasının 1-2 haftalık bir süreç olabileceğini söylemiş ve gereken görüşmeleri yapmak için yurt dışına gideceğini ifade etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...