Tgrt Haber
18 May 2022 20:22 - Güncelleme : 18 May 2022 20:54

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin yerine Isaak Toure geliyor

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'de transfer harekatı başlıyor... Sarı-lacivertli yönetim, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Kim Min Jae ve Attila Szalai'nin ayrılma ihtimalini göze alarak çalışmalara başladı. Sarı-lacivertlilerde gündeme Le Havre forması giyen Isaak Toure geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin yerine Isaak Toure geliyor
Fenerbahçe,Kim Min Jae,Isaak Toure

Fenerbahçe'de eksik bölgelere yapılacak takviyelerle iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan yönetim elini çabuk tutarak yaz kampına transferleri yetiştirmek istiyor. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi geç kararlar vermek istemeyen sarı-lacivertli kurmaylar hamlelerini erken yapacak. Önceliği forvete verecek olan Kanarya, bek, kanat, kaleci ve stoper bölgesine de takviye yapmayı planlıyor.

STOPER ARAYIŞLARI BAŞLADI

Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için talipleri olan ve yüksek bonservis getirmesi beklenen oyuncularını satarak yeni transferlere kaynak oluşturmak istiyor. Bu doğrultuda sarı-lacivertlilerin stoperlerinden Szalai veya Kim Min Jae'yi yüksek bonservis ücretiyle başka bir takıma göndermek var. Fenerbahçe bu iki isimden birini yüksek bir bedelle göndererek yeni transferlere bütçe ayırmak istiyor.

Sarı-lacivertlilerin önümüzdeki sezon için stoper bölgesine takviye yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TOURE İDDİASI

Afrika basınına göre sarı-lacivertliler, Fransız ekibi Le Havre forması giyen genç stoper Souleymane Isaak Toure ile ilgileniyor. Fenerbahçe'nin genç oyuncu için Fransız ekibi ile ilk teması sağladığı ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

19 yaşındaki oyuncu 2 metre 4 santimlik boyuyla dikkat çekiyor. Hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çeken Toure geleceğin yıldız adayları arasında olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği yıldız oyuncuya Fransa Ligue 1 ekiplerinin de yakın ilgisi olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin yerine Isaak Toure geliyor

PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON EURO

Geçen yıl Le Havre'nin A Takımı'na yükselen Toure'nin güncel piyasa değeri ise 1 milyon Euro…

Fenerbahçe'nin ilgilendiği genç yıldız bu sezon 17 karşılaşmada forma giyerken gol ve asist üretemedi. Toure, 17 karşılaşmanın 8'inde ise ilk 11'de görev aldı. Toure, 17 lig maçında 4 sarı kart gördü, hiç oyundan atılmadı.

Genç yetenek, 6 kez Fransa U19 takımında forma giyerken 2 de asiste imza attı.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...