Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 07:01 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 07:35

Lefter’in, Alex’in, Mesut Özil’in formasını artık o taşıyacak: 10 numara Arda

Fenerbahçe’de merakla beklenen “10 numaralı formayı kim giyecek?” sorusunun cevabı belli oldu. Ne Lincoln ne de Pedro. Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası Arda Güler oldu. Sarı lacivertlilerin altyapısından yetişen genç yetenek yıldızlarla dolu kadroda en özel formayı giyecek. Lefter’in, Alex’in, Mesut Özil’in formasını artık o taşıyacak.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Lefter’in, Alex’in, Mesut Özil’in formasını artık o taşıyacak: 10 numara Arda
fenerbahçe,arda güler

Fenerbahçe’de merakla beklenen “10 numaralı formayı kim giyecek?” sorusunun cevabı belli oldu. En son Mesut Özil’in terlettiği 10 numara yeni sezonda Arda Güler’in sırtında olacak. Avrupa maçlarında 25 nolu formayla ter döken genç yetenek, TFF’ye verilen listeye göre artık 10 numaralı formayla sahne alacak. Fenerbahçe’nin flaş transferlerinden Joao Pedro ise 20 numarayı giyecek. Arda Güler’e ekstra bir sorumluluk yükleyen 10 numara her takım için özel bir anlam taşırken, Fenerbahçe için de efsanelerle özdeşleşmiş durumda.

BU ON'UR ARDA'NIN

Sarı lacivertlilerin heykelini diktiğini isimlerden Lefter Küçükandonyadis ve Alex de Souza 10 numarayı giydi. Can Bartu, Jay Jay Okocha, Tuncay Şanlı, Moshoeu, Oğuz Çetin, Tanju Çolak, Revivo bu formayla sahada boy gösterdi. Son olarak dünya yıldızı Mesut Özil’in giydiği forma artık Fenerbahçe’nin altyapısından yetişen, yetenekleriyle Alex’i andıran, sarı lacivertlilerin geleceğe umutla bakmasını sağlayan 17 yaşındaki Arda Güler’in. Arda’nın kendisine bahşedilen onur sonrası duygusal anlar yaşadığı öğrenildi.

Lefter’in, Alex’in, Mesut Özil’in formasını artık o taşıyacak: 10 numara Arda

YABANCI DEĞİL

Arda Güler, 10 numaraya yabancı değil. Millî takımın alt yaş kategorilerinde ve Akademi Ligi’nde 10 numarayla boy gösteren 17’lik yıldız Fenerbahçe’nin geleceği olarak görülüyor.

Lefter’in, Alex’in, Mesut Özil’in formasını artık o taşıyacak: 10 numara Arda

MAXİ GOMEZ HEYECANI

Öte yandan Fenerbahçe, Uruguaylı golcü Maxi Gomez ile anlaştı. Luiz Suarez’in veliahdı olarak gösterilen 25 yaşındaki oyuncu senelik 2,5 milyon avrodan 3 yıllık sözleşmeyi kabul etti. Transferin bitmesi için Valencia kulübü ile pazarlıklar devam ediyor

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...