Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2022 07:57

Hocasız Fenerbahçe'de Mesut Özil ipleri eline aldı

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçıyla birlikte gaza basmaya hazırlanıyor. Yönetimin hoca arayışı sürerken Kaptan Mesut Özil ve arkadaşları, ligin ikinci yarısında yarışa asılmak için motivasyon konuşmaları yapıyor.

Hocasız Fenerbahçe'de Mesut Özil ipleri eline aldı
mesut özil,,fenerbahçe,

Vitor Pereira kapının önüne konunca geçiş hocalarına kalan Fenerbahçe’de futbolcuların motivasyonu üst düzeyde. İlk yarıyı Malatya galibiyetiyle moralli tamamlayan sarı lacivertliler, Adana Demir’i yenerek seri yakalamayı hedefliyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe’de ipleri eline alan Kaptan Mesut Özil, arkadaşlarını motive ediyor. İdmanlardaki hırsıyla dikkat çeken dünya yıldızı, bire bir görüşmeler yaparak takımı zihinsel olarak ikinci yarıya hazırlıyor.

İKİ KUPAYI DA İSTİYORUZ

Camianın başarıya açlığına vurgu yapan Mesut “Bu taraftar bizi asla yalnız bırakmadı. Onlara çok daha iyisini sunmak zorundayız. İkinci yarıda daha çok mücadele ederek hedefe yürümeliyiz. Rakiplerin ne yaptığıyla ilgilenmeden, biz üzerimize düşeni fazlasıyla gerçekleştirmeliyiz. Önümüzde iki kupa var. Her ikisini de kaldırabiliriz” sözleriyle arkadaşlarını ikinci yarıya hazırlıyor. Teknik direktör yokluğuna rağmen sarı lacivertlilerin temposu parmak ısırtıyor.

FENER HIRS KÜPÜ

Fenerbahçe, Halil Umut Meler yönetiminde oynanacak A. Demir karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Sarı lacivertlilerde Altay, Gustavo, Mert Hakan, Ferdi ve Berisha günü bireysel çalışmalarla tamamlarken takım taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Hocasız Fenerbahçe'de Mesut Özil ipleri eline aldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...