Tgrt Haber
25 Temmuz 2021 12:32

Fenerbahçe'de ödeme krizi! Maç başı ücretler 1 yıldır ödenmiyor... Son dakika spor haberleri

Son dakika spor haberine göre; Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon hazırlıkları sürerken mevcut oyuncularla ilgili sıkıntılar da yaşanıyor. Yerli oyunculara verilen bazı sözlerin tutulmadığı iddia edilirken, Emre Belözoğlu'nun ayrılığından sonra sorunların iyice gün yüzüne çıktığı belirtildi. Yerli futbolculara 1 yıldır maç başı ücretlerin ödenmediği öne sürülen sarı-lacivertlilerde, geçen sezondan futbolculara verilen bazı sözlerin tutulmadığı da ifade edildi.

Fenerbahçe'de ödeme krizi! Maç başı ücretler 1 yıldır ödenmiyor... Son dakika spor haberleri
Fenerbahçe,Emre Belözoğlu,Süper Lig,Ziraat Türkiye Kupası

Fenerbahçe'de maaşlarını gecikmeli olarak alan yerli oyuncular, Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmanın ardından, ödemelerin düzene girmesini bekliyordu. Yabancı futbolcularla davalık olmak istemeyen yönetim, onların alacaklarını düzenli şekilde öderken, fedakarlık istenen isimler yine yerliler oldu.

Akşam'ın haberine göre; Anlaşmaya rağmen ücretlerini 2 ay gecikmeli olarak alan yerli oyuncuların geçen sezonki maç başı ücretlerinin ise tamamının ödenmediği belirtildi. Futbolcuların sözleşmelerinde yer alan ve galibiyet primi olarak ödenen maç başı alacakların, ciddi bir miktara tekabül ettiği de ifade edildi. Fenerbahçe geçen sezon Süper Lig'de 40 maça çıkarken, 25 galibiyet elde etti. Sarı-lacivertliler, ligin yanında Ziraat Türkiye Kupası'nda da çeyrek finale kadar yükselmişti.

Fenerbahçe'de ödeme krizi! Maç başı ücretler 1 yıldır ödenmiyor... Son dakika spor haberleri

BAZI SÖZLER TUTULMADI!

Ödenmeyen ücretlerin yanında geçen sezondan futbolculara verilen bazı sözlerin tutulmadığı da öne sürülüyor. Sportif direktörlük yaptığı dönemde futbolcularla bu tür görüşmeleri yapan ve ücret indirimi dahil pek çok konuda karşılıklı sözlü taahhütlerde bulunan Emre Belözoğlu'nun ayrılmasından sonra sıkıntılar daha da arttı. Kadro dışı bırakılan ve kulüp bulması istenen bazı oyuncuların da ödeme beklediği, yönetimin ise borçlara karşılık bonservislerini vermeyi önereceği konuşuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...