Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2021 08:20

Fenerbahçe'de Pereira Mesut Özil krizi kapıda

Kötü oynasa da kazanan Fenerbahçe, şimdi galibiyeti de unuttu. Sarı lacivertlilerde sular ısınırken eleştirilerin odağında Mesut Özil yer alıyor. Oyundan alındığında tepki gösteren Mesut’un hedefinde ise Pereira var. İplerin gerildiği tansiyonun yükseldiği takımda kriz patlamak üzere.

Fenerbahçe'de Pereira Mesut Özil krizi kapıda
fenerbahçe,mesut özil,pereira,süper lig

Sezon başından beri sallan yuvarlan gidiyordu Fenerbahçe. Kötü oyuna rağmen gelen sonuçlarla liderdi. Ancak Trabzon’da alınan mağlubiyetle ligde, Anwerp beraberliğiyle Avrupa’da rota şaşınca eleştiriler sertleşti. Önceki gün Kadıköy’de yuhalanan takımda tansiyon yükseldi.

PEREIRA MESUT’U KORUDU

Mesut Özil oyundan alınınca etrafa tekmeler savursa da Vitor Pereira, basın toplantılarında yıldızını korumaya çabasındaydı. Ama işler sarpa saracak gibi. Yedek kalınca, oyundan çıkınca problem olan Mesut, hocanın sisteminden memnun değil. Pereira da Mesut’un performansından haz etmiyor ama oynatmak mecburiyetinde kalıyor.

MESUT’A “SAHAYA ODAKLAN” UYARISI

Dünya yıldızını yeniden parlatmaya çalışırken Pereira, Özil’den verim almak için hücum sistemi değiştirdi ancak takım kaybetti. Taraftar hem Mesut’a hem hocaya tepkili hâle geldi. Başkan Ali Koç, ikili arasındaki krizi önlemek için araya girdi, Mesut’a “Sahaya odaklan” uyarısı yaptı. Ancak sürekli sahada olmak isteyen ve Pereira’nın Gustavo’yu birinci kaptan yapmasına bozulan Mesut’la baş etmek kolay olmayacak gibi. Kulüpten yalanlama gelse de sorun var. En azından Mesut cephesinde. Pereira bir tercih aşamasında Fenerbahçe’yi mi kazanacak, yoksa Mesut’u kazanmak uğruna risk mi alacak bunu zaman gösterecek?

KREDİSİ AZALIYOR: MESUT KULÜBEYE!

Robin van Persie’ye karşı prensiplerinden taviz vermeyen Vitor Pereira’nın Mesut Özil’e’e tanıdığı kredi de tükenmişe benziyor. Özil’in Alanya maçında yedek soyunması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Pereira Mesut Özil krizi kapıda

MESUT ÖZİL'DEN TEPKİ AÇIKLAMASI: KİMSEYİ HEDEF ALMADIM

Anwerp maçında oyundan alındıktan sonra saha kenarındaki su şişelerini tekmeleyen Mesut Özil, tepkisinin sebebini açıkladı.

Yıldız oyuncu, "Gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Pereira Mesut Özil krizi kapıda
TİŞÖRTÜNÜ FIRLATIP ATMIŞTI

Süper Lig’in 8. haftasında evinde Kasımpaşa'yı ağırlayan Fenerbahçe, maçı Berisha ve Luiz Gustavo'nun golleriyle 2-1 kazanırken karşılaşmaya maçta forma şansı bulamayan Mesut Özil’in teknik direktör Vitor Pereira’ya olan tepkisi damga vurmuştu..

Fenerbahçe'de Pereira Mesut Özil krizi kapıda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...