Tgrt Haber
29 Ekim 2021 18:53

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Mesut Özil...

Fenerbahçe spor haberi: Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Alanyaspor'a 2-1'lik kaybeden Fenerbahçe, ligin 11. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler zorlu karşılaşmada rakibini mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Kanarya'da en çok merak edilen konu ise Mesut Özil'in durumu. Teknik direktör Vitor Pereira son idmana kadar yıldız futbolcuyu 11'de sahaya sürmeyi planlasa da Mesut Özil'in ağrıları nedeniyle oynayamayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Mesut Özil...
Fenerbahçe,Konyaspor,Mesut Özil,Vitor Pereira

Üst üste gelen Trabzonspor ve Alanyaspor yenilgileriyle sarsılan Fenerbahçe, ligin formda ekiplerinden Konyaspor'a konuk olacak. Sabah'ın haberine göre; sarı-lacivertli takımda Serdar Aziz dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Cezası biten Altay, yeniden kaleye geçerken Brigth Osayi-Samuel, hem yarın hem de gelecek hafta Kayseri maçında görev alamayacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında 30 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından idman çift kale maçla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da noktalandı. Bu antrenmanla Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Konya'ya hareket edecek.

MESUT ÖZİL OYNAYAMAYACAK!

Alanyaspor karşılaşmasında yedek soyunan ve sonradan oyuna giren Enner Valencia ve Mesut Özil'in Konya'da ilk 11'de yer alması bekleniyordu. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın hücum hattında bu ikilinin yanında Diego Rossi'ye görev vereceği bekleniyordu. Ancak Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi sarı lacivertlilere kötü haber geldi.

A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil, ağrıları nedeniyle Konyaspor maçı öncesi yapılan son idmana çıkmadı ve maç kadrosunda dahil edilmedi. Fenerbahçe ve Konyaspor, 30 Ekim Cumartesi günü Konya'da karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00'da başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...