Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 13:57 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 14:07

Fenerbahçe'de yedek kalan Serdar Dursun, takımdan ayrılıyor

Fenerbahçe ve Milli Takım'da attığı gollerle taraftarın sevgilisi Serdar Dursun'un, teknik direktör Jorge Jesus tarafından düşünülmediği gerekçesiyle mutsuz olduğu ve oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi. Milli futbolcuya iyi bir teklif gelmesi durumunda sarı lacivertlilerin oyuncunun ayrılmasına sıcak baktığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de yedek kalan Serdar Dursun, takımdan ayrılıyor
Serdar Dursun,Fenerbahçe

Geçtiğimiz yıl transfer olduğu Fenerbahçe'de attığı gollerle taraftarın bölünü fetheden ancak yeni  teknik direktör Jorge Jesus tarafından ilk 11'de kendisine yer bulamayan Serdar Dursun, oynayacağı bir kulüp arıyor.

Sarı laciverli kulüpte teknik direktör Jorge Jesus döneminin başlamasıyla forma şansı itice düşen Milli futbolcu Serdar Dursun, ayrılmak istiyor.

GOLLERİYLE TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLMUŞTU

Özellikle attığı goller ve Cristiano Ronaldo hareketiyle taraftarın gönlünü kazanan başarılı forvet, İsmail Kartal döneminde ilk 11'de yer alıyordu. Geçtiğimiz sezon oynadığı 33 maçta 15 kez gol atmayı başaran Serdar Dursun, takımın en golcü ismi olmayı başarmıştı.

Ancak yeni döenmle birlikte gelişmelerden rahatsız olan Serdar Dursun, kendisine kulüp aramaya başladı. İyi bir bonservis teklif edilmesi durumunda Serdar Dursun'un ayrılığına onay vereceği belirtilirken Jesus da Portekiz basınına, Porto'nun İranlı forveti Mehdi Taremi transferi için açıklama yaptı.

Jesus, "Taremi'nin özelliklerini beğeniyorum. Ancak onun pozisyonu için 4 oyuncum var. Böyle bir ihtimal doğmaz" dedi. Serdar Dursun'un olası ayrılığı sonrası sarı lacivertlilerin yeni bir forvet için hamle yapacağı vurgulanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...