Tgrt Haber
13 May 2022 08:19 - Güncelleme : 13 May 2022 08:46

Fenerbahçe'nin lejyoneri yol ayrımında: Ali Koç pazarlığa kapalı, 'Kim'i kim alacak?

Fenerbahçe’nin başarılı stoperi Kim Min Jae sezon sonu ayrılabilir. Sarı lacivertlilerin savunma sigortası olan Güney Koreli için Tottenham, Everton ve Napoli yakın takipte. Başkan Ali Koç ise pazarlığa kapalı. Kim’in serbest kalma bedeli 23 milyon euro.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe'nin lejyoneri yol ayrımında: Ali Koç pazarlığa kapalı, 'Kim'i kim alacak?

Kanarya’nın yükselen değerlerinden olan Kim Min-Jae yol ayrımında. 16 Ağustos 2021’de 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında BJ Guoan’dan alınan genç stoper sarı lacivertli forma altında değerine değer kattı. İlk geldiğinde güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan geçen sezon bunu 6,5 milyon euroya çıkaran 25 yaşındaki savunma sigortasının şu anki piyasa değeri 11 milyon euroya kadar çıktı. Ki 2025’e kadar mukavelesi bulunan Kim’in mukavelesinde yazan rakam ise 23 milyon euro. Peki bunu veren kulüp var mı?

‘KALICI’ DEĞERLERDEN

Geçen sezondan bu yana Avrupa kulüplerinin radarına giren sarı lacivertli oyuncu için şu anda üç kulüp öne çıkıyor. Onlar da İngiliz ekipleri Tottenham ve Everton ile İtalyan temsilcisi Napoli. Başkan Ali Koç’un daha önceki demeçlerinde de pazarlığa kapalı tuttuğu Kim için bu üç takımın tekliflerinin ciddi olduğunu hatırlatalım. Sezon sonunda oyuncunun transferi konusunda önemli gelişmelerin olması bekleniyor. Ancak şunu da belirtelim; Jorge Jesus başarıya ulaşmak için güçlü bir kadro yapılanması istiyor ve Kim de kalıcı değerlerden.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...