Tgrt Haber
21 May 2022 18:45 - Güncelleme : 21 May 2022 19:08

Fenerbahçe'de şok sakatlık! Yıldız futbolcu 6 ay yok

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Nazım Sangare'nin sakatlığı nedeniyle 6 ay futbol oynayamayacağını açıkladı.

Editör: Kutlu Emre Gözcü / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'de şok sakatlık! Yıldız futbolcu 6 ay yok
fenerbahçe,nazım sangare

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Yeni Malatyaspor maçı öncesi beIN Sports'a açıklamalar yaparken; "5-6 maçtır sakatlıklarla uğraşıyoruz. Hep darbe sakatlığı oluyor. Nazım Sangare'nin çapraz bağları koptu, 6 ay oynayamayacak" sözleriyle kötü haberi verdi. 

Fenerbahçe'de şok sakatlık! Yıldız futbolcu 6 ay yok

"ÇAPRAZ BAĞLARI KOPTU"

Tecrübeli oyuncunun çapraz bağlarının kopuğunu belirten Kartal, " Maalesef Nazım Sangare'nin çapraz bağları koptu, 6 ay oynayamayacak" ifadelerini kullandı. İsmail Kartal açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"İkinci yarıda en çok puan alan, en çok maç kazanan ve en çok gol atan takımız. Güzel bir oyunla ve kendimize yakışır bir şekilde, 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Rakibinizi ciddiye almazsanız, kazanmak zor olur."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...