Tgrt Haber
07 May 2022 12:53 - Güncelleme : 07 May 2022 12:56

Süper Lig'de Sörloth savaşı: Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Alexander Sörloth için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen Norveçli golcü için Alman ekibi Leipzig ile görüşmelere başladı.

Süper Lig'de Sörloth savaşı: Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı

Süper Lig’de şampiyonluğu Trabzonspor’un göğüslemesinin ardından transfer savaşı başladı. Fenerbahçe yılın transfer çalımını gerçekleştirmek için harekete geçti. Sarı Lacivertliler, Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Alexander Sörloth için düğmeye bastı. Transferi bitirmek isteyen Fenerbahçe yönetimi Norveçli forvetin kulübü Leipzig ile görüşmelere başladı.

FENERBAHÇE SÖRLOTH’U İSTİYOR

Adı Beşiktaş ile anılan Alexander Sörloth’a Süper Lig’den bir dev daha talip oldu. Yeni sezon transfer hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, yıldız forvet için görüşmelere başladı. Beşiktaş’ın da transfer listesinde yer alan ve takımın iyi bir golcüye ihtiyaç duyduğunu belirterek yönetime ‘Sörloth’u çabuk bitirin’ diyen Valérien Ismaël’in de istediği Norveçli golcüyü Sarı-lacivertliler, bonservisi ile kadrosuna katmak istiyor.

29 MAÇTA 3 GOL

Alexander Sörloth, 20 milyon Euro karşılığında Crystal Palace'tan Leipzig'e transfer olmuştu. Alman ekibinde bekleneni veremeyen Norveçli yıldız İspanyol takımı Real Sociedad'a kiralanmıştı. La Liga'da 29 maça çıkan 26 yaşındaki forvet, bu maçlarda 3 gol kaydetti.

Öte yandan Süper Lig’i tanıyan Alexander Sörloth, bir dönem Trabzonspor’da da forma giymişti.

Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...