Tgrt Haber
17 Haziran 2022 09:18 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 10:50

Fenerbahçe'den bir bomba daha: Trabzonspor'un eski yıldızı Kadıköy yolunda!

Fenerbahçe transfer haberleri: Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe, transfer operasyonuna başladı. Lincoln Henrique ve Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma'yı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Trabzonspor'un eski futbolcusu Caleb Ekuban'ı da renklerine bağlamak için harekete geçti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'den bir bomba daha: Trabzonspor'un eski yıldızı Kadıköy yolunda!
Trabzonspor,Caleb Ekuban,Fenerbahçe,transfer

Trabzonspor'da 3 sezon forma giydikten sonra geçtiğimiz sezonun başında 1.8 milyon Euro bedelle Serie A ekibi Genoa'ya transfer olan Ganalı yıldız futbolcu Caleb Ekuban, Süper Lig'e geri dönebilir.

Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma'yı kadrosuna katan Fenerbaçe'nin Ekuban'a teklif götüreceği iddia edildi.

FENERBAHÇE İDDİASI

Çizme basınından Sky Italia'nın iddiasına göre; Ekuban'ın İtalya macerası sona erecek. Ekuban'ın küme düşen Genoa'dan ayrılmak istediği belirtildi. 28 yaşındaki golcü oyuncuyla sarı-lacivertlilerin ilgilendiği kaydedildi. Haberde, "Yeniden Türkiye'nin yolunu tutmak onun için hiç de sürpriz olmaz" ifadesi kullanıldı.

Ancak Fenerbahçe'nin bu transfer için ne kadarlık bir bütçe ayırdığı bilgisi paylaşılmadı.

Haberde ayrıca Ganalı yıldıza Serie A'dan Spezia'nın da ilgisinin olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'den bir bomba daha: Trabzonspor'un eski yıldızı Kadıköy yolunda!

KONYASPOR'A TRANSFER OLUYORDU

Afrikalı futbolcu, Serie A'da istediğini bulamadı ve gösterdiği performansla hayal kırıklığına neden oldu. 28 yaşındaki yıldızın adı geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş ve Konyaspor ile de anılmıştı.

Ekuban'ın Konyaspor'a transferi ise son anda gerçekleşmemişti.

2 GOL 2 ASİST

28 yaşındaki futbolcu geride kalan sezonda 32 maçta forma giydi. Yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Ekuban'ın, İtalya ekibi Genoa ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ekuban'ın güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...