Tgrt Haber
26 Nisan 2014 17:54

Fenerbahçe'den Çaykur Rizespor maçı için pankart

Cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlarının karşısında şampiyonluk maçına çıkacak olan Fenerbahçe, yarınki karşılaşma için için pankart hazırladı.

Fenerbahçe'den Çaykur Rizespor maçı için pankart
fenerbahçe, çaykur, çaykur rizespor, skorer, haber, haberler, spor, futbol, şampiyon, pankart,

Spor Toto Süper Lig'de evinde pazar günü karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçını kazanmasını durumunda 19. şampiyonluğunu ilan edecek olan Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor. TFF tarafından verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyeceği şampiyonluk maçı için Fenerbahçe Kulübü anlamlı bir pankart hazırladı. Fenerbahçe'nin kendi resmi sayfasından yayınladığı bu pankart yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Çaykur Rizespor maçından önce açılacak. Kulüpten yapılan pankart açıklaması şu şekilde; 500'ü aşkın fotoğrafla sezonun panoramasının hazırlandığı pankartta, Fenerbahçe Spor Kulübü ile özdeşleşmiş "Biz Bir Aileyiz" sözü yazıyor. Sahadan, soyunma odasından, kamplardan fotoğrafların yanı sıra Fenerbahçemiz için büyük önem taşıyan Cadde yürüyüşü, Anıtkabir ziyareti, Adalete Fener Yak kampanyası da bu özenle seçilen fotoğraflar arasında yer buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...