Tgrt Haber
07 Ağustos 2022 11:00 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 11:45

Galatasaray bombaları art arda patlatınca Fenerbahçe de Uruguaylı forvet ile anlaştı: Maxi Gomez transferinde Lugano detayı

Kadrosunu forvet ile güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, aradığı golcüyü İspanya’da buldu. Sarı-Lacivertliler, Maxi Gomez ile anlaştı. Gomez’in transferinde Diego Lugano’nun araya girdiği öğrenilirken Fenerbahçe, 25 yaşındaki golcü için İspanyol ekibi Valencia’nın istediği bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor.

Galatasaray bombaları art arda patlatınca Fenerbahçe de Uruguaylı forvet ile anlaştı: Maxi Gomez transferinde Lugano detayı
fenerbahçe,maxi gomez,diego lugano,valencia

Süper Lig’de yarın sezonun ilk sınavına çıkacak olan Fenerbahçe, forvet arayışlarına hız verdi. Sarı-Lacivertliler, İspanyol ekibi Valencia'da forma giyen Uruguaylı golcü Maxi Gomez için görüşmelerini sürdürüyor. Valencia’dan ayrılmak isteyen 25 yaşındaki golcü sakatlığını bahane ederek antrenmanlara çıkmıyor.

FENERBAHÇE MAXİ GOMEZ İLE ANLAŞTI

Yeni Şafak’ın haberine göre; Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un da onay verdiği Maxi Gomez ile senelik 2,4 milyon Euro’dan anlaşma sağladı. İspanyol ekibi ile ise görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, Valencia’nın Gomez için istediği 12 milyon euroluk bonservis ücretini aşağı çekmeye çalışıyor.

TRANSFERDE LUGANO DETAYI

Fenerbahçe, Maxi Gomez’in transferinde Uruguaylı eski stoperi Diego Lugano'dan yardım alıyor. Gomez ile görüşen Lugano'nun, oyuncuyu Fenerbahçe hakkında bilgilendirdiği belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...