Tgrt Haber
28 Kasım 2021 17:49

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! İsmail Çokçalış...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de beklenilen performansı gösteremeyen Fenerbahçe'de devre arası için transfer çalışmaları şimdiden başladı. 4'lü sisteme dönüşün ardından beklere takviye yapması beklenen sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da ilgilendiği Bursasporlu İsmail Çokçalış'ı gündemine aldı.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! İsmail Çokçalış...
​Süper Lig,Fenerbahçe,Bursaspor,Galatasaray,İsmail Çokçalış

Süper Lig'de istenilen performansı gösteremeyen ve zirvenin 10 puan uzağında kalan Fenerbahçe, belirli bölgelere takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'nin Bursasporlu İsmail Çokçalış'ı radarına aldığı öne sürüldü. Bursaspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan 21 yaşındaki yetenekli oyuncu ile Galatasaray da ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin Çokçalış'a karşılık Bursaspor'a takas teklif etmeyi planladığı ifade edildi.

İSMAİL ÇOKÇALIŞ KİMDİR?

21 Haziran 2000 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen İsmail Çokçalış, kariyerine 2015'te Bursaspor altyapısında başladı. Uzun süre burada forma giyen genç yıldız adayı, 2019 ocak ayında Karacabey Belediye'ye kiralandı. 2019 - 2020 sezonunda Bursaspor A takımına yükselen İsmail Çokçalış, 67 resmi müsabakada 1 gol 5 asist ile oynadı. İsmail Çokçalış, Türkiye'nin genç yaş milli takımlarında da top koşturuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...