Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 11:30 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 11:48

İspanyol basınından müthiş iddia! Yılın transfer çalımı: Fenerbahçe Galatasaray’dan rövanşı alacak

Fenerbahçe, uzun süredir Galatasaray’ın gündeminde olan ve Real Madrid ile sözleşmesi biten İspanyol yıldız İsco’ya teklif yaptı.

İspanyol basınından müthiş iddia! Yılın transfer çalımı: Fenerbahçe Galatasaray’dan rövanşı alacak
fenerbahçe,galatasaray,isco,transfer,süper lig

Önümüzdeki sezon iddialı kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, büyük bir transfere hazırlanıyor. Abdülkerim Bardakcı'yı ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe, rövanş peşinde. Sarı-Lacivertliler bir süredir Galatasaray'ın gündemindeki futbolcu Isco alarak rakibine transfer çalımı atmayı planlıyor.

İspanyol basınından Diario'da yer alan habere göre, Fenerbahçe sözleşmesinin sona ermesinin artından Real Madrid ile yollarını ayıran İspanyol orta saha oyuncusu İsco ile ilgileniyor. Transferi bitirmek isteyen Sarı-Lacivertlilerin İspanyol yıldıza teklif yaptığı iddia edildi. Haberde ayrıca İsco’nun da düzenli olarak forma giymek istediği bir takıma gitmek istediği belirtildi.

İSCO'NUN TALİPLERİ ÇOK

İsco’nun kararını en sürede vereceği belirtilen haberde yıldız ismin birçok takımın transfer listesinde olduğu kaydedildi. Bu takımlar arasında Newcastle United, Roma, Sevilla ve Real Betis’in yer aldığı öne sürüldü.

AS gazetesi, Isco'nun geleceğiyle ilgili haber yaptı. Isco için Roma ve Newcastle'ın devrede olduğunu yazan As'ın asıl bombası ise Fenerbahçe'nin de İspanyol orta saha oyuncusuyla yakından ilgilendiğini yazması oldu.

Yeniden Şampiyonlar Ligi’nde yer almak isteyen Isco'nun kararında Devler Ligi’ne gitmek önemli rol oynayacak. Dünya Kupası’nda da forma giymek isteyen Isco'nun bir an önce yeni takımıyla çalışmalara başlamak istediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...