Tgrt Haber
21 Temmuz 2021 16:44

Fenerbahçe'den Mitrovic harekatı! Teklif yapıldı...Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezon öncesi direk oynayabilecek kaliteli bir forveti kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, geçen sezon da listesinde yer alan Aleksandar Mitrovic için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin Sırp golcü için Fulham'a kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'den Mitrovic harekatı! Teklif yapıldı...Son dakika transfer haberleri
Aleksandar Mitrovic,Fenerbahçe

Fenerbahçe forvet transferi için çalışmalarını büyük bir titizlik içinde sürdürüyor. Sörloth, Cornelius ve Vedat Muriç ile görüşen sarı-lacivertliler Mitrovic'i de listeye aldı. Sarı-lacivertli yönetim önceki gün Fulham ile temas kurup Sırp oyuncu için İngiliz kulübüne 1 yıllık kiralama teklifi sundu.

4 MİLYON EURO İSTİYOR!

Takvim'in haberine göre; Fulham'ın Mitrovic'in kiralanması teklifine sıcak baktığı ancak 1 yıl için sarı-lacivertlilerden 4 milyon euro istediği öğrenildi. 2. ligde oynamak istemeyen Mitrovic de yıllık 4 milyon euro talep ediyor. F.Bahçe bir yıl kiralama maliyeti toplam 8 milyon euro olan Alexander Mitrovic için bekleme kararı aldı. Sarı-lacivertliler diğer alternatiflerden çıkacak sonuca göre hareket edecek.

Sörloth, Cornelius ve Vedat Muric'in maliyetini ile Mitrovic'in maliyetini yan yana koyup bir karar verecek olan Fenerbahçe forvet transferi konusunda acele karar vermek istemiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...