Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 11:36 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 11:57

Fenerbahçe'den Moussa Dembele harekatı! Ali Koç bizzat devrede

Fenerbahçe transfer haberleri: Moussa Dembele ile ilgilenen Fenerbahçe, Lyon’a 10 milyon Euro teklif yapmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç’un bu transferi bizzat yöneteceği belirtiliyor.

Fenerbahçe'den Moussa Dembele harekatı! Ali Koç bizzat devrede
fenerbahçe,Moussa Dembele,ali koç,transfer

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’e elenen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Turunda Çekya temsilcisi Slovacko'yu elemesi halinde play-off turunda Avusturya ekibi Austria Wien ile mücadele edecek. Sarı-Lacivertliler Slovacko'ya elenirse Konferans Ligi play-off turunda AIK-Shkendija eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Yeni sezon öncesi Süper Lig ve Avrupa Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de gözler golcü transferine çevrildi.

FENERBAHÇE DEMBELE'Yİ GÜNDEMİNE ALDI

Fransa ekibi Lyon'un Lacezette'i transfer etmesiyle ilk 11 şansı azalan Moussa Dembele takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Dembele için 12 milyon Euro bonservis bekleyen Lyon’a Sarı Lacivertlilerin 10 milyon Euro civarında teklif yapması bekleniyor.

Dembele transferini ise Ali Koç'un bizzat yürüteceği öğrenildi.

Geçen sezon Lyon formasıyla 36 maça çıkan Dembele, 22 gol ve 5 asistlik performansıyla dikkat çekti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...