Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Haziran 2022 22:38 - Güncelleme : 26 Haziran 2022 00:25

Fenerbahçe duyurdu: Anlaştık, Ozan Tufan yeniden İngiltere'ye gidiyor

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlandığını açıkladı. Hull City de yaptığı açıklamada Ozan Tufan için Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Fenerbahçe duyurdu: Anlaştık, Ozan Tufan yeniden İngiltere'ye gidiyor
ozan tufan,fenerbahçe,hull city

Fenerbahçe, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın transferi için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz Kulübü Hull City ile prensip anlaşmasına vardı. Ozan Tufan'ın sağlık kontrolü için yarın İngiltere'ye gideceği açıklandı. Tecrübeli orta saha, sağlık kontrolünden geçmek için yarın İngiltere'ye gidecek.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır. Ozan Tufan kişisel görüşmelerini gerçekleştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek  için yarın İngiltere’ye gidecektir" ifadeleri kullanıldı.

İngiltere Championship'te mücadele eden ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City de 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili gelişmeyi internet sitesinden taraftarlarıyla paylaştı.

OZAN TUFAN'IN FENERBAHÇE KARİYERİ

2015 yılında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye 7 milyon euroya transfer olan Ozan Tufan, sarı-lacivertli kulüpte 182 maça çıkarken, 21 gol ve 24 asistlik skor katkısı sağladı.

ACUN OZAN'I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı transfer etmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. "Onu Fenerbahçe ve Milli Takım'da her şeyini verirken görmek büyük bir zevkti." diyen Ilıcalı, "Ozan Tufan, çok kaliteli bir futbolcu. O bize Allah'ın bir armağanı ve bizim için her şeyini vereceğinden eminim." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...