Tgrt Haber
21 Aralık 2021 19:45

Fenerbahçe'den Şenol Güneş bombası! Beşiktaş...

Son dakika haberi. Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcının yerine birçok ismi listesine aldı. Sarı-lacivertliler için gündeme gelen son isim ise Şenol Güneş oldu.

Fenerbahçe'den Şenol Güneş bombası! Beşiktaş...
Süper Lig,Fenerbahçe,Vitor Pereira,Şenol Güneş,Beşiktaş

Süper Lig'de ilk 17 hafta sonunda zirvenin 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe, geç de olsa Vitor Pereira ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertliler, karşılıklı anlaşmaya vararak Portekizli teknik adamın sözleşmesini feshetti. Pereira, Fenerbahçe'deki ikinci döneminde de hüsran yaşarken, sarı-lacivertlilerde gözler Portekizli'nin yerine gelecek isme çevrildi.

Kenan Koçak, Löw ve İsmail Kartal'ın başını çektiği birçok teknik adamı gündemine alan Fenerbahçe'nin listesinde sürpriz isimler de bulunuyor. Bu isimlerden en dikkat çekeni ise Şenol Güneş...

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe, geçmişte birçok problem yaşadığı tecrübeli teknik adam için nabız yoklamaya başladı. Son olarak A Milli Takım'ı çalıştıran Şenol Güneş'in ismi, Beşiktaş'la da anılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...