Tgrt Haber
17 Ocak 2022 06:51

Fenerbahçe'de tango zamanı: Bekler Arjantin'den

Savunmasına takviye planlayan Fenerbahçe, sağ bek ve sol bek adaylarını Arjantin'de buldu. Sarı lacivertliler Fabricio Bustos ve Fabrizio Angileri'yi transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'de tango zamanı: Bekler Arjantin'den
fenerbahçe,süper lig,transfer,Fabricio Bustos,Fabrizio Angileri

Fenerbahçe’de İsmail Kartal takıma güveniyor. Ancak toparlanmak için zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen İsmail Kartal, “Vakit dar, yine de bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi

Yeni hocası İsmail Kartal’la istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe’de galibiyet hasreti sürerken, Başkan Ali Koç’a tepkiler de artarak devam ediyor. Ancak sarı lacivertliler gülmeyi unutsa da İsmail Hoca’nın umudu var. Oyuncu grubuna inanan tecrübeli teknik adam, “Zamana ihtiyacımız var ama zaman yok” paradoksuna rağmen, “Zamanı da kendimiz oluşturacağız. Bu işi düzelteceğime inanıyorum” dedi.

IŞIĞI GÖRÜYORUM

Takımın en büyük eksiğinin öz güven olduğunu ifade eden İsmail Kartal, “Motivasyonu ve fiziksel durumu yukarı çekmeye çalışıyoruz. Taktik olarak da dizayn etmeye çalıştıklarımız var. Bunları başarırsak her şey farklı olacak” sözleriyle camiaya umut aşıladı. Yönetime tepki gösteren taraftarların bağrına bastığı teknik adam, tek motivasyonunun Fenerbahçe olduğunu vurgularken “En iyisi için savaşacağız” dedi.

BEKLER ARJANTİN’DEN

Savunmasına takviye planlayan Fenerbahçe, sağ bek için Arjantinli Fabricio Bustos’un peşinden koşuyordu ki, sol bek adayını da Arjantin’den buldu. Sarı lacivertliler, Independiente ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 25 yaşındaki Bustos için River Plate’le yarışıyor. River Plate’ten ise 27 yaşındaki sol bek Fabrizio Angileri’yi istiyor.

KALEDE KRİZ!

Altay’ın yokluğunda kaleyi koruyan Berke sakatlanınca Fenerbahçe kalesi 18 yaşındaki Osman Ertuğrul Çetin’e kaldı. Henüz hazır olmayan Altay’ın bu hafta forma giymesi mümkün değil. Berke’nin durumu ise netleşmedi. Eğer Berke yetişmezse, Altay mücadelesinde Osman Ertuğrul ilk on birde görev yapacak. Kulübede ise akranı Bartu bekleyecek

KARTAL'IN ELİ GÜÇLENİYOR

Antalyaspor maçında çok önemli eksiklerle mücadele eden Fenerbahçe, çarşamba günü Kadıköy'de oynanacak Altay karşısına daha alternatifli bir kadroyla çıkacak. Sarı lacivertlilerde, Szalai, Novak, Crespo, Valencia ve Berisha, Altay karşısında forma giyebilecek. Kaleci Altay ve Mert Hakan’ın tedavileri ise devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...