Tgrt Haber
18 Ocak 2022 12:40

Fenerbahçe’ye para yağacak! Yıldız oyuncu dünyanın en zengin kulübünü peşine taktı

Avrupa devlerini peşinden koşturan Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Attila Szalai’nin bir talibi daha çıktı. Dünyanın en zengin kulübü Newcastle United’da Macar oyuncuyu transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe’ye para yağacak! Yıldız oyuncu dünyanın en zengin kulübünü peşine taktı
fenerbahçe,,attila szalai,,Newcastle United,

Fenerbahçe’de forma giyen Macar savunma oyuncusu Attila Szalai’ye kulüp sahiplerinin maddi varlıklarına göre yapılan sıralamada dünyanın en zengin kulübü olan Newcastle United da talip oldu.

Transfer çalışmalarına devam eden sarı lacivertlilerde gelecek olan oyuncular kadar gitme ihtimali olan oyuncular da büyük önem taşıyor. Fenerbahçe’de başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai'nin sezon sonunda yüksek bir bonservis bedeliyle satılarak yapılacak olan transferlere bütçe oluşturulması hedefleniyor.

Sky Sports’un haberine göre, Milan’ın da transfer etmek istediği Attila Szalai’ye İngiliz kulüplerinden West Ham United ve dünyanın en zengin kulübü Newcastle United da talip oldu.

20 MİLYON EURO BONSERVİS

Macar yıldızı transfer etmek isteyen İngiliz takımları yakında transfer görüşmelerine başlayacak. Haberde 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 2025 yılında sona ereceği kaydedilirken Szalai'nin bonservis ücretinin ise 20 milyon euro civarında olduğu belirtildi.

DEĞERİNİ 10’A KATLADI

Attila Szalai, 18 Ocak 2021 tarihinde Apollon Limassol'den Fenerbahçe’ye 2 milyon euro karşılığında transfer edildi. Savunma oyuncusu sarı lacivertli forma ile bu 28 maçta forma giyerken 2 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...