Tgrt Haber
18 Haziran 2022 11:53 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 12:02

Fenerbahçe'nin Artem Dzyuba teklifi belli oldu

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe, forvet için Rus golcü Artem Dzyuba’nın peşine düştü. Zenit’ten ayrılan 33 yaşındaki oyuncuya 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme teklif eden sarı-lacivertliler, beklemeye geçti. Dzyuba’nın bonservisinin elinde olması nedeniyle tercih edildiği belirtildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin Artem Dzyuba teklifi belli oldu
Artem Dzyuba,Fenerbahçe,Zenit,transfer

Fenerbahçe, Zenit’ten ayrılan Rus golcü Artem Dzyuba ile görüşüyor Golcü futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme konusunda prensipte anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, 33 yaşındaki golcü futbolcuya 1.5 milyon Euro maaş önerirken, Dzyuba’nın ise yıllık 2 milyon Euro istediği belirtildi.

JESUS ONAY VERDİ

Bonservis bedeli ödenmeyecek olması nedeniyle Dzyuba’ya kanca atan Fenerbahçe, forvet transferinde acele etmeden en doğru kararı vermek istiyor. Bir süre önce transfer görüşmeleri için İstanbul’da olan Dzyuba da Fenerbahçe’de oynamak isterken kendisini isteyen Partizan’ın teklifini geri çevirdi.

Teknik direktör Jorge Jesus da Artem Dzyuba’ya onay verdi. Tecrübeli golcüyle yıllık ücret konusunda görüşmeler sürüyor.

Golcü futbolcu Artem Dzyuba geçen sezon Zenit formasıyla 39 maçta 13 gol atarken, 10 da asist yaptı. 1.96’lık dev golcü Rusya Milli Takımı’nın formasını da 55 kez giydi.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...