Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 12:04

Fenerbahçe'nin Boupendza sevdası

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Süper Lig'i gol kralı tamamlayan Aaron Boupendza için yeniden devreye girdi. Sarı-lacivertli yönetimin, Gabonlu forvetin menajeri ile İstanbul'da bir görüşme yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Boupendza sevdası
Boupendza,Fenerbahçe

Fenerbahçe transferde gaza bastı. Serdar Dursun ve Steven Caulker'i renklerine bağlayan sarı-lacivertli takım, Atakaş Hatayspor'lu Aaron Boupenza için de yeniden harekete geçti. Ali Koç'un geçtiğimiz sezon Hatayspor ile deplasmanda oynadıkları maçta nabız yokladığı Gabonlu forvetin menajeri ile dün İstanbul'da bir görüşme yapıldığı iddia edildi.

Golcü oyuncu, Atalanta ve Fiorentina'nın da transfer listesinde yer alıyor. Kanarya ve Boupendza arasında yapılan görüşmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı iddia edilirken oyuncunun Süper Lig'de kariyerine devam etmek istediği ifade ediliyor.

24 yaşındaki Boupendza, Süper Lig'de geçen sezon 22 gol atarak gol kralı olmuş ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Hatayspor, Boupendza'yı geçen sezon devre arasında Krasnodar'a satmak için anlaşmış ancak oyuncu gitmek istemeyince transfer son anda iptal olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...