Tgrt Haber
18 Kasım 2021 08:05

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil'den derbi açıklaması

Fenerbahçe’nin yıldızı Mesut Özil, Galatasaray ile oynayacakları dev maça hazır. Derbi seyrederek büyüdüğünü ifade eden dünya yıldızı Fenerbahçe’de oynamanın çocukluk hayali olduğunu söyledi. Galatasaray maçının kendisi için zirve olduğunu vurgulayan Özil, “Onları yenip döneceğiz” dedi

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil'den derbi açıklaması
mesut özil,,fenerbahçe,,derbi,

Fenerbahçe’nin sancılı yıldızı Mesut Özil, FB TV’ye konuştu. Galatasaray ile oynaycakları derbi ile ilgili açıklamalarda bulunan dünya yıldızı, takım olarak çok motive olduklarını belirtirken “Biz hazırız. Taraftarlarımız bize her zaman güvensin ve destek olsunlar. Orada kazanıp, camiamıza 3 puanı hediye edeceğiz” dedi. Mesut, rakip Galatasaray olduğu için heyecanlı olduklarını dile getirdi. Derbiyi kariyer zirvesi olarak niteleyen Mesut, Almanya’da, İspanya’da İngiltere’de en üst seviyede oynayan dünya yıldızı buna rağmen, “Ben Fenerbahçeliyim. Derbileri seyrederek büyüdüm. Bu yüzden Galatasaray maçı benim için zirve” diye konuştu.

GALATASARAY’I YENECEĞİZ

Çubukluyu giyerek çocukluk hayalini gerçekleştirdiği söyleyen Mesut Özil, “Derbide ilk on birde olup, takıma yardım etmek istiyorum. Takım olarak hedeflerimiz var. Kendi hedeflerim de var. Umarım sezon sonunda bunlara ulaşırız” diye konuştu. Mesut “Birkaç sakatımız var, millî takımdakiler bugün dönecek. Ancak motive olduk. Herkesin morali yüksek. Pazar günü hazır olup Galatasaray’ı yeneceğiz” dedi. Derbi havasını sadece futbolcuların değil camianın da yaşadığına dikkat çeken on numara, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Ama taraftarımızın desteğiyle bunu aşacağız” yorumu yaptı.

BAŞKA BİR BüYüKLüK…

Schalke ile Ruhr, Werder Bremen’le Kuzey derbilerine çıkan, İspanya’da El Clasico’da ter döken, Premier Lig’de Londra derbilerinin parlayan yıldızı olan Mesut Özil, “Benim için en büyüğü” dediği Galatasaray derbisinde Fenerbahçe’yi zafere taşıyacağına inanıyor.

DERBİLERE ALIŞIK

Türkiye’de Galataray’a karşı 1, Trabzonspor’a karşı 2 maçta forma giyen Mesut Özil, henüz Beşiktaş derbisine çıkmadı. Yıldız on numara Kadıköy’de Galatasaray yenilgisi gördü. Tabzonspor’a karşı içerde sevindi, dışarda üzüldü.

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil'den derbi açıklaması

DÖRT SAKAT İYİLEŞTİ

Fenerbahçe, deplasmanda karşı karşıya geleceği Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. Tedavileri tamamlanan Berke, Tisserand, İrfan Can ve Nazım takımla çalışmalara başladı. Bu oyuncular Pereira’nın görev vermesi hâlinde derbide forma giyebilecek. Topla çalışma yapan Gustavo riske edilmeyecek. Enner Valencia ise günü tedavi ile geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...