Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2015 17:07

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçını kazanan Fenerbahçe, yeni yılın ilk resmi maçında İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak. Kanarya, rakipleri Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaştığı haftada kazanıp ligde 5'te 5 yaparak devre arasına girmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu
fenerbahçe, ilk 11ler, maç,

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe, 2015 yılına 3 puanla başlamak istiyor. Sarı-lacivertli ekip sahaya Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Alper, Kuyt ve Sow 11'i ile çıkacak. Ligde 2014 yılının son resmi maçında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenen sarı-lacivertliler, İstanbul Başakşehir'i mağlup ederek yeni yılın ilk resmi karşılamasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Süper Lig'de çıktığı son 4 lig maçını kazanan Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir maçından da 3 puanla ayrılırsa devre arası tatili öncesinde ligde oynadığı 5 maçı da kazanmış olacak.

Ligin 11. haftasında iç sahada Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra, 12. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0, 13. haftada Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1, 14. haftada deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri bu akşamki mücadelede de puan kaybı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçe 15. hafta sonunda 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 33 puanla 2. sırada bulunuyor.İstanbul Başakşehir ise 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgiyle, 27 puanla 4. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

WEBO VE ALVES YOK
Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan ve teknik heyetten izin alarak ülkelerine giden Webo ve Alves, bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

5 İSİM SINIRDA!
Fenerbahçe'de maç öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartı bulunan Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, bu akşamki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, cezalı duruma düşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...