Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Aralık 2021 07:33

Fenerbahçe’nin sloganı net: Fark eriyecek

Çaykur Rizespor karşısında farklı kazanarak rotasını zirveye çeviren Fenerbahçe’nin hedefi devreyi kayıpsız kapatmak. Sarı lacivertlilerin hocası Vitor Pereira, “Rakiplerin ne yaptığına değil, işimize bakacağız” dedi.

Fenerbahçe’nin sloganı net: Fark eriyecek
fenerbahçe,,süper lig,,gaziantep fk,

Trabzonspor’un kaybettiği, Konya, Hatay ve Başakşehir’in kazandığı haftada Fenerbahçe’nin hedefi Gaziantep’ten 3 puanla dönmek. Sarı lacivertliler, liderle puan farkını azaltıp yarışın içinde kalmak isterken, Teknik Direktör Vitor Pereira, oyuncularına “Sadece kendi işimize odaklanacağız. Çok kritik kayıplar yaşadık. Ama her şeye rağmen hedefimizden sapmadık. Başarıya ancak galibiyetle serisiyle ulaşabiliriz. Bunu gerçekleştirecek güce sahibiz. Yeter ki, her şeyimizle sahada olalım” ifadesinde bulundu.

HER MAÇ BİR FİNAL

Motivasyonu korumak zorunda olduklarının altını çizen Vitor Pereira, “Rakiplerin ne yaptığına bakmadan, kazanarak devam etmemiz gerek. Her maç önemli, her rakip zor. Bizim için her maç final. Biz kazandıkça bu fark eriyecek” sözleriyle oyuncularından maksimum performans beklediğini belirtti. Alınacak galibiyetin, Rize maçını anlamlı kılacağını dile getiren Portekizli, “Kayıpları geride bırakacağız. Sadece önümüzdeki puanlara odaklanmalıyız. Telafi etmek bizim elimizde” dedi.

DEPLASMAN FOBİSİ: DIŞARIDA TADI YOK

Fenerbahçe’nin başında toplam 49 maça çıkan Teknik Direktör Vitor Pereira, iç sahadaki 24 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik alırken sadece 1 defa kaybetti. Ancak Portekizli çalıştırıcı deplasmandaki 25 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle yüzde 48 kazanma oranı yakaladı.

KEYİFLER YERİNDE

Trabzonspor’un Antalyaspor’a yenildiği haftada Gaziantep ile deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe’de keyifler yerinde. Son çalışmasını Samandıra’da gerçekleştiren sarı lacivertlilerde oyuncuların neşeli hâlleri dikkati çekti. Kafile akşam saatlerinde ise Gaziantep’e gitti.

PEREİRA’YA TALİP VAR: FLAMENGO PEŞİNDE

Fenerbahçe’deki geleceği tartışma konusu olan Vitor Pereira’ya Brezilya’dan talip çıktı. Globo’nun haberine göre, teknik direktör arayışındaki Flamengo, Portekizli hocayı listesine aldı. Haberde, Pereira’nın 2023’e kadar sözleşmesi olduğu vurgulanırken, Jorge Jesus’un da adaylar arasında olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin sloganı net: Fark eriyecek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...