Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Kasım 2021 20:53

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Fransa'dan geliyor! Wahbi Khazri...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sezon başında Merhim Berisha ve Diego Rossi'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, iki isimden de gol yollarında istediği verimi alamadı. 4 yıldır istenilen bir santrfor takviyesi yapamayan sarı-lacivertliler, gözünü Fransa Lig 1 ekibi St Etienne'de forma giyen Tunuslu Wahbi Khazri'ye dikti. Aktarılan bilgilere göre Khazri için Fenerbahçe girişimlere başladı.

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Fransa'dan geliyor! Wahbi Khazri...
Fenerbahçe,Tunus,Wahbi Khazri,St Etienne,Fransa

Ara transfer sezonunda kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, girişimlere şimdiden başladı. Tunus basınında yer alan bilgilere göre Kanarya, Wahbi Khazri'yi istiyor. Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Fenerbahçe, gelecek sezon St Etienne ile sözleşmesi sona erecek Wahbi Khazri için girişimlere başladı bile...

Öte yanden haberde, Mesut Özil'in Fenerbahçe'de bulunmasından dolayı Khazri'nin gol yollarında daha etkili olabileceği bilgisina yer verildi. Khazri, bu sezon St Etienne ile 12 maça çıktı ve 7 gol üretti. Bununla beraber 63 kez milli takımda oynadı ve 22 gole imza attı.

WAHBI KHAZRI KİMDİR?

8 Şubat 1991'de Fransa'nın Ajaccio şehrinde dünyaya gelen Khazri, Tunus asıllı ve 1.82 boyunda. Forvet pozisyonunda oynayan yıldız isim sağ ayağını etkili bir şekilde kullanıyor. Kariyerine Bastia altyapısında başlayan Khazri, daha sonra Bordeaux, Sunderland, Stade Rennes ve Saint Etienne formaları giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...