Tgrt Haber
27 May 2022 18:55 - Güncelleme : 27 May 2022 20:14

Fenerbahçe'nin yıldızına Emre Belözoğlu kancası

Fenerbahçe transfer haberleri: Sarı-lacivertlilerde uzun süredir kadro dışı olan Ozan Tufan için transfer iddiaları her geçen gün artıyor. Daha önce Trabzonspor'un milli yıldız için devreye girdiği iddia edilirken, bu kez de Ozan Tufan'ın eski hocası Emre Belözoğlu'nun, transfer için nabız yokladığı öne sürüldü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe'nin yıldızına Emre Belözoğlu kancası
Ozan Tufan,,Emre Belözoğlu,Medipol Başakşehir,Trabzonspor

Fenerbahçe'de bu sezonun başında 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla İngiltere'nin Watford ekibine kiralanan Ozan Tufan, Ada'da beklenen performansı veremeyince şubat ayında bir umut sarı-lacivertli kulübe geri döndü...

Watford'un küme düşmesiyle 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girmeyen Ozan için işler geri döndüğü Fenerbahçe'de de iyi gitmedi ve 27 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertli kulüpte forma şansı bulmakta oldukça zorlanmıştı.

MESUT ÖZİL İLE BİRLİKTE KADRO DIŞI KALMIŞTI!

Yeteri kadar süre alamadığı için Konyaspor ile oynanan maçın devre arasında teknik direktör İsmail Kartal ile Mesut Özil'in de dahil olduğu tartışmada aktif rol alan Ozan, 24 Mart'ta Mesut ile birlikte kadro dışı kalmıştı. Sezonun son 2 aylık bölümünde takımdan ayrı çalışan ve Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamasında yer almayan Ozan Tufan'ın adı Beşiktaş ile anılırken, sarı-lacivertlilerin 27 yaşındaki oyuncuyu ezeli rakibine satmaya çok sıcak bakmadığı belirtiliyor. Aynı şey bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Fenerbahçe ile gerginlik yaşayan Trabzonspor için de geçerli...

BAŞAKŞEHİR PUSUDA BEKLİYOR

Takvim'in haberine göre, sarı-Lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanan Ozan Tufan da kendisi için yeni bir kariyer planlaması yaparken, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir'in deneyimli futbolcu için pusuda olduğu öğrenildi.

Ozan Tufan'ı transfer listesine ekleyen Başakşehir'in hocası Emre Belözoğlu'nun uygun şartların oluşması halinde 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna görmek istediğini kulüp yetkililerine ilettiği belirtildi Belözoğlu'nun transfer edilmesini istediği Ozan için Başakşehir yönetiminin ise beklemede olduğu ve bir fırsat transferi olması halinde Fenerbahçe ile temasa geçileceği ifade edildi.

Ozan Tufan'dan para kazanmak isteyen Fenerbahçe yönetimi ise deneyimli oyuncuyu bazı transferler için takasta kullanmayı hedefliyor.

Başakşehir'in transfer listesinde olan Ozan'ın hem eski hocası Emre Belözoğlu faktörü hem de İstanbul'da futbol hayatına devam etmek istediği için turuncu-lacivertli ekibe sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'de kadro dışı olan Ozan Tufan'ın kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

TRABZONSPOR DA DEVREDE

Trabzonspor'un da Ozan'a talip olduğu iddia edilmişti. Bordo-mavili kulübün yetkililerinin, Ozan'a transfer mesajı gönderdiği önü sürülmüş ve  Ozan'a, "Bonservisini al, gel" denildiği belirtilmişti.

Bununla beraber Trabzonspor yönetiminin, Ozan transferi için Fenerbahçe ile irtibat kurmayacağı da gelen bilgiler arasında...

Milli futbolcu, şu sıralar kariyer planlaması için düşünmeye devam ediyor. Ozan'ın vereceği karar merakla bekleniyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...