Tgrt Haber
18 Ağustos 2021 07:52

Fenerbahçe'ye bir Güney Koreli daha: Hwang He Chan

Avrupa Ligi play-off maçında Helsinki’yi konuk edecek Fenerbahçe’de golcü krizi yaşanıyor. Golcü arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerde hayaller Sörloth olsa da gerçek Hwang He Chan gibi. Yirmi beş yaşındaki Koreli için Leipzig’e kiralama teklifinde bulunan sarı lacivertliler, transferde mutlu sona yakın.

Fenerbahçe'ye bir Güney Koreli daha: Hwang He Chan
Hwang He Chan,,fenerbahçe,,süper lig,,transfer,,ozan tufan,,sörloth,

Avrupa Ligi play-off maçında Helsinki’yi konuk edecek Fenerbahçe’de golcü krizi yaşanıyor. Transfer kovalayan yönetim henüz golcü takviyesi gerçekleştiremezken üst üste gelen sakatlıklar da teknik direktör Vitor Pereira’yı zora soktu. Tedavileri süren Valencia ve Serdar Dursun’dan Helsinki maçında faydalanamayacak olan Portekizli, formsuz Samatta’ya mecbur kalmış durumda. Ancak Tanzanyalı’ya güvenmeyen Pereira, alternatif üretmeye çalışıyor. Ki bu bağlamda taktik idmanlarda Osayi’yi forvette deniyor. 

Fenerbahçe'ye bir Güney Koreli daha: Hwang He Chan

NEDEN KADRODA YOKLAR?

Adana deplasmanında Serdar Dursun sakatlandıktan sonra en uçta görev olan Osayi’nin ilk on bir golcüsü olması hâlinde orta dörtlünün sağında Nazım şans bulacak. Öte yandan Vitor Pereira, Ferdi’yi de kızağa çekecek. Genç oyuncunun savunmasını yeterli bulamayan Portekizli, savunma üçlüsünü Tisserand, Serdar Aziz, Szalai’den oluşturup, Novak’ı ortanın soluna kaydıracak. Bütün bu süreçte Caner ve Thiam gibi oyuncuların kadro dışı bırakılması eleştirilerin artmasına da sebep oluyor.

BİR KORELİ DAHA

Fenerbahçe, Kim Min Jae’nin ardından bir Güney Koreli oyuncuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Golcü arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerde hayaller Sörloth olsa da gerçek Hwang He Chan gibi. Yirmi beş yaşındaki Koreli için Leipzig’e kiralama teklifinde bulunan sarı lacivertliler, transferde mutlu sona yakın.

Fenerbahçe'ye bir Güney Koreli daha: Hwang He Chan

OZAN, ADA YOLCUSU

Fenerbahçe’de Ozan Tufan dönemi sona ermek üzere. Performası kadar kilolarıyla da gündemden düşmeyen millî oyuncunun, sonunda hayaline kavuşup Premier lig’e ayak basması an meselesi. Vitor Pereira’nın onayını alıp Ozan’a gelen teklifleri masaya yatıran yönetim, Watford’un kiralık talebine yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe’nin 2 milyon avro kiralama bedeli, 8 milyon avro mecburi satın alma opsiyonu kabul görürse Ozan, Ada’ya gidecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...