Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Haziran 2022 09:36 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 09:41

Fenerbahçe'ye yeni ön libero: Son transfer Carvalho

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Lincoln ve Bruma’yı kadroya katan, Emre Mor’la da anlaşan Sarı-Lacivertliler William Carvalho transferinde büyük aşama kaydetti

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe'ye yeni ön libero: Son transfer Carvalho
William Carvalho,fenerbahçe transferleri

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, ön libero transferini bitirmeye çok yakın. Portekizli teknik adam Jesus’un transfer listesinin başındaki isim William Carvalho için yapılan görüşmelerde büyük mesafe kaydedildi. Real Betis, 30 yaşındaki futbolcunun bonservis ücretinde 5 milyon euroya kadar indi. İspanyol ekibiyle bonservis bedelini 4 milyon euroya düşürmek için çalışan Sarı-Lacivertli yönetim 3 yıllık sözleşme imzalamada anlaşmaya vardığı Carvalho’nun 3 milyon euronun üzerindeki ücretini ise yüksek buluyor.

CARVALHO’NUN ALTERNATİFİ DANİLO

Toplam maaş bütçesinde sıkıntı yaşamak istemeyen Sarı-Lacivertli yönetim, Carvalho’nun yıllık ücreti 2,5 euroya düşürmek istiyor. Carvalho transferi çıkmaza girerse Fenerbahçe, rotasını Fransa'ya çevirecek. Teknik direktör Jorge Jesus'un listesinde PSG forması giyen Portekizli oyuncu Danilo da bulunuyor. Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre, 30 yaşındaki oyuncuyla telefon görüşmesi yapan Jesus’un Portekizli futbolcuya kendisinden haber beklemesini istediği belirtildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...