Tgrt Haber
28 Haziran 2022 10:13 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 10:22

Fenerbahçe'ye Marcel Tisserand piyangosu!

Fenerbahçe transfer haberleri: Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe'de, takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı. Sarı-lacivertlilerde gönderilmek istenen Marcel Tisserand'a sürpriz bir şekilde İtalyan ekibi Udinese talip oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'ye Marcel Tisserand piyangosu!
Udinese,Marcel Tisserand,Fenerbahçe,transfer

Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen oyuncularla tek tek yollarını ayırmak istiyor. Kadroda oluşan şişkinliği elinden geldiğince az zarar ederek ve mümkünse bonservis bedeli kazanarak azaltmak isteyen sarı-lacivertlilere piyango vurdu...

MARCEL TİSSERAND'A 4 MİLYON EURO!

İtalyan basınında yer alan habere göre; İtalya Serie A ekibi Udinese, Kongolu stoper Marcel Tisserand için Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Udinese’nin 29 yaşındaki stoper için 4 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi.

Sarı-lacivertli ekibin de 1 yıl daha sözleşmesi olan Tisserand için gelen teklife sıcak baktığı, oyuncu ve menajeriyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Fenerbahçe'ye 2 sezon önce 4 milyon Euro bonservisle gelen Tisserand, yönetime kolaylık sağlayacağını ve ücrette anlaşılması halinde gidebileceğini iletti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...