Tgrt Haber
22 Haziran 2022 08:28 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 08:44

Fenerbahçe'ye Samatta piyangosu

Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlandı. Sarı-lacivertlilerde bir yandan da takımdan ayrılacak isimler merak ediliyor... Kanarya'da geleceği en çok merak edilen isim ise bekleneni veremeyen Samatta... Yıldız futbolcu için 2 kulüp devreye girdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'ye Samatta piyangosu
Fenerbahçe,Samatta

Jorge Jesus, ayağının tozuyla Samandıra'yı salladı. Kısa süre içerisinde çoğu oyuncusunu denemek isteyen Portekizli hoca hazırlık maçlarına büyük önem veriyor.

Dün yapılan idmanda dikkatleri öeken bir isim de Samatta oldu.

Tecrübeli futbolcu, geçen sezonu kiralık olarak Belçika'da geçirdikten sonra bu sezon yeniden Fenerbahçe'ye döndü. Jorge Jesus'un da idman sırasında Samatta ile yakından ilgilendi.

SAMATTA'YA İKİ TALİP VAR

Fenerbahçe'nin geçen sezon Antwerp'e kiraladığı forvet oyuncusu Ally Samatta'ya iki talip çıktı.

NTV Spor'un haberine göre; Suudi Arabistan Ligi'nden iki ekip 29 yaşındaki golcüye kanca attı. 2024'e kadar sarı-acivertli kulüp ile sözleşmesi bulunan Samatta'nın yıllık net maaşı 2.4 milyon Euro...

Samatta'nın tüm maaşını karşılamak şartıyla bir yıllığına bedelsiz kiralamayı düşünen Suudi Arabistan Ligi takımları kısa süre içerisinde Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

2020-21 sezonunda Aston Villa'dan zorunlu satın alma ile kiralık transfer edilen Samatta için Fenerbahçe İngiliz kulübüne bu sezon başında 6 milyon Euro ödedi.

Ally Samatta, geçen sezon Antwerp forması ile 41 maçta 9 gol 4 asistlik performans sergilemişti.

Fenerbahçe'de 1 sezon geçiren tecrübeli isim 33 karşılaşmada forma giyerken 6 gol kaydetti.

TAKASTA KULLANILMAK İSTENDİ!

Sarı-lacivertlilerde stoper bölgesi için öne çıkan isim Abdülkerim Bardakcı olmuştu.

Fenerbahçe yıldız futbolcu için Konyaspor'a 2.2 milyon Euro + Samatta'yı önermişti. Konyaspor, Samatta'nın yükmek maliyeti nedeniyle bu teklifi reddetmişti. Bunun üzerine Fenerbahçe bonservis teklifini artırarak transferde rakiplerinin bir adım önüne geçti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...